Jump to content
Българският форум за музиканти

GuitarNoob

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    електрическа китара

Profile Information

  • Gender
    Male

GuitarNoob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Реших да си взема колан и след като изчетах половината интернет за това какъв колан от какъв материал и кои марки са най-добри се спрях на кожа или велур. И ето мойте 3 избора : http://www.musicworld.bg/bg/c_658/i_15840/Planet_Waves_25L00_DX.html http://www.musicworld.bg/bg/c_658/i_26229/Planet_Waves_25SS00_DX.html http://www.musicworld.bg/bg/c_658/i_15841/Planet_Waves_25LS00_DX.html Разбира се приемам и други предложения :-)
  2. пробвах с фабричния най-накрая го врътнах но не на максималното с която можеше а на половината ще изчакам до утре да свикне дървото и пак ще пробвам но за последно да не претоварвам тръсрода и дървото
  3. със фабричния шестограмен ключ имам 2 и двата са фабрични като ги вкарам хлопат малко сякаш са съвсем малко по-малки от нужното пък и малко повече ако ги натисна започват да се огъват
  4. Тази тема не е пипана от 2 години но все пак ще попитам тръсрода ми е горе на headstock-а и трябва да сложа ключето да се върти. Когато сложа ключето вътре е просто невъзможно да се мръдне на която и да е страна а не искам да опитвам с цялата ми сила защото не искам да стане нещо с китарата Въпроса ми е : при всички китари ли е така трудно да се завърти тръсрода?
  5. е това е от отражението на китарата прегледах по задълбочено темите и аз си мисля че е от това благодаря :) да се надяваме че скоро искам да те попитам много ми е трудно да завъртя тръсрода на която и да е страна при всичи китари ли е така или е по-лесно слагам доста сила но не искам да стане нещо с китарата недостатъчно сила ли прилагам или.......
  6. http://www.album.bg/enemyofgod/images/24901081/ http://www.album.bg/enemyofgod/images/24901083/ http://www.album.bg/enemyofgod/images/24901084/ Това са снимките на грифа.
  7. Здравейте Наскоро си купих ел. китара, но имам проблем. Шийката/neck на китарата е малко по-високо от обикновено и се получава така че струните опират когато ги дръпна и издават дразнещ бръмчащ звук. И искам да попитам какво да наравя трябва да я занеса на люмиер, за да я регулира или не е чак толкова сложно и ще мога и сам. Китарата е Jaсk & Danny LP (не е някоя много известна марка). Все пак ако трябва да я занеса на майстор моля кажете ми името на някого и къде бих могъл да го намеря(живея в Шумен но и в друг град да е пътуването не е проблем). Снимка на проблема ще сложа вечерта.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.