Jump to content
Българският форум за музиканти

smak

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Последни посетители

328 профилни разглеждания

smak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Обществена Репутация

  1. Айде:http://forum.muzikan...ca-aae-eeoadha/ Ако си от София,подаръка към пружините(пота и кноба), ми ги даваш за услугата...Толкова струват 5 секунди от моя живот. :greenball: @Rockfire,ти,май страдаш от параноя наречена "ЯворТъпото"!?
  2. Ами тегли и тогава една баданарка,сложи и хардуер от някое китайче, и си гледай работата!Защо губиш времето на хората!?
  3. Жак 3.5мм / два чинча...
  4. Защо не споделиш снимките сега?Много ще е интересно да видиме "една от първите китари на една велика българска рок група".
  5. Хе,хе;„ХРИСИ” в София. ул. Цар Симеон №82 тел:? "Кой разбира,тук се спира!"
  6. ^То си е чисто мое мнение.Не ангажирам никого с него и нямам претенции да изкарвам никого от неведение.Или може би,не съм в групата която може да изразява собствено мнение!?Съжалявам че не се размазах от кеф(май трябваше).Следващият път ще си помисля добре,преди да изразя различно мнение.А бозата,си остава за винаги боза,независимо от нечие мнение... П.П.Какво означава УНГ и ДГД!?
  7. Това парче е толкова съвършено,че чак ми стана лошо...Всичко си е на място,изправено,изгладено,издокарано...същинска боза! Прослушах още няколко парчета,"Gotthard"да не излезе че съм неинформиран,ама не,мерси! Аз съм до тук.Ех,ако бях момиче,може би щях и да се разплача....... П.П.Що се касае до стари и нови певци,топло препоръчвам новия албум на "Misfits".-"The Devil's rain".А,да, ЧНГ на всички!
  8. Точно под твоята тема има тема ЛАК!А три теми под твоята, има тема "Боядисай си китарата"... А още малко по надолу има още...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.