Jump to content
Българският форум за музиканти

Johnyy

Members
  • Мнения

    164
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    КОПЕЛЕНХАГЕН
  • Interests
    Megadeth,Anthrax,Slayer,Sodom,Forbidden,Exodus,Misfits,Immortal,Overkill,Motorhead,Yngwie Malmsteen,Children Of Bodom,Ensiferum,Dimmu Borgir,Assassin,Tankard,Toxik,Metallica,Kreator,Exumer.

Johnyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Обществена Репутация

  1. Gain никога не се врътка на макс защото звука става много мазен.Сложи гейна на 8.Възможно е пращенето да идва от кабела,адаптерите на китарата или избощо електрониката ако има проблем в спойките някъде.
  2. Здраве, бира и хубава музика ... това му трябва на човека ..

  3. Много интересна и разнообразна музика.Трудна е задачата на журито.
  4. Johnyy

    Демо ?

    Това е инструментал http://www.youtube.com/watch?v=djbLU7sH5YU на който в бъдеще мисля да измисля текст.Липсва бас, но вече си имам група и по-натам може да й запишем всичко.Барабаните съм взел от един пич от youtube, беше направил готов трак само ритъм китара съм записал.Как ви се струва ?
  5. Johnyy

    Jackson Custom Shop

    Взимай китарата на Диката .. много по-добра цена и супер качество
  6. Това не е ли http://www.kellyindustries.com/guitars/jackson_dinky_dk2.html ?
  7. Взимай Корт или Йамаха ... другите са боклуци.....
  8. Телетата и стратовете са най-подходящи за твоята музика. Даже мисля теле моделите на squier са с по-добро дърво и качество от страт.
  9. Някакъв модел на Fender или Squier предполагам.
  10. Хаха аз сън със същата китара и кубе .. Добри са взимай ако имаш кинти ....
  11. Пиши ги в Google и YouTube да чуеш и разлгедаш.Аз лично също съм новак, но винаги съм готов да помагам с изключително малкия си опит.Притежавам един Мустанг и това е перфектното стартово кубе .Хвърли едно око и на китарите на този сайт - http://mmg-music.com/content/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8 .. може да си намериш нещо . Категорично обаче не си взимай китари от марка STAGG !!!!
  12. Вокс са марка главно за китарни усилватели.Добри са, но продължавам да ти препоръчвам Мустанга ... А това, че не можеш да свириш не е важно .. ако имаш възможност пипни китарата, пипни грифа, трябва да са ти удобни.
  13. Вземи си Fender Mustang 1. Всичко може да се свири на тоя усилвател ! Всякакви ефекти ... Не ти казвам да си вземеш от изписаните от мен по-горе китари.Това са подходящи модели, но трябва да отидеш в магазина да пробваш някои китари, да видиш коя ти е най удобна, да питаш за дървото и взимаш ... дървото е важно !
  14. Подходящи китари за начинаещи Cort G210-RM Cort X-1* Cort KX5 FR-BKM* Ibanez GRGR121EX-Bkn Dean Vendetta XM BKS Epiphone SG Special Cherry* Jackson JS1* Epiphone Les Paul Special II* Тези китари са на цена от 250 до 380 лева.Тези със звездички са препоръчителни от мен. Подходящи кубета. Fender Mustang 1* Roland Cube 15x Fender Frontman 15g Marshall Mg10* Цени от 120 - 200 лева. Други нужни неща Перца 5 броя - 5 лева Колан 1 брой - 8 лева Кабел 1 брой - 10-20 лева Нови струни(не е задължително, но е добре да се сменят защото не се знае на колко време са старите и китарата може да се разтройва или да се късат струни) Има комплекти които включват всичко, но лично мое мнение е, че е по добре да си вземеш по-качествени неща.Покупката е лесна - от musicworld.bg.Доставките са им безплатни и там ги има повечето неща.За уроци в Русе незнам, но в София са от 8 до 25 лева.И така пожелавам ти успех в покупката, всичко ще ти излезе около 500 лева.
  15. Ето ти точна китара пич ... за всичко става, перфектна е според мен и е по-добра от тези които си изреди по-горе.Малко по скъпичка е, но си заслужава !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.