Jump to content
Българският форум за музиканти

vanhoutei

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

vanhoutei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Видях, че вече е изприказвано доста по темата любими китаристи,но там всички споменават само световни китаристи,като забравят ,че в България има такива, които по-нищо не им отстъпват. Не знам колко от вас са чували за китаристи като Жоро Василев и Митьо Гюров,но наистина това са музиканти от световна величина.Пожелавам на всеки от вас, който не ги е слушал да отиде на техен концерт за да види "как се свири на китара".Жалко е, че някой от най-големите виртуози на китарата са малко известни сред повечето хора. Пожелавам на всички много успехи и се надявам все повече млади хора да се посветят на китарата!
  2. споко човек ,важно е всичко да е добре направено.да напишеш школа по китара,и при това добра се изискват не малко труд и нерви
  3. ами харесвам много композитори,но Agustin Barrios Mangore ми е много на сърцето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. е ,явно тук си падате повече по жиците,нямам нищо на против ,аз също уважавам Вай Сатриани и другите мозъци.Но просто малко повече се кефя на фламенкото и затова Paco De Lucia ми е фаворит.
  5. абе хора к'ви са тия китаристи дето ми ги пишете.Има един китарист в света и той се казва Paco De Lucia
  6. човече,яко е това което си замислил,обаче ти сигурен ли си че можеш да се справиш.аз не те познавам и не знам до колко навътре си с музиката и китарата,специално.Понякога един учител може да ти навреди повече отколкото да ти помогне.Незнам,дано не те обидя.големите китаристи са големи не защото свирят нещо по-сложно от нас .те просто знаят как да го изсвирят!!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.