Jump to content
Българският форум за музиканти

UnbreakableBond

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

UnbreakableBond's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хора, имам проблем: Kуплунгът на китарата e някак си хлабав и усещам как той хлопа по дължината си в тялото на китарата. Когато включа кабела, звукът прекъсва много често. Проблемът не е в кабела. Някой имал ли е такъв проблем и оправя ли се лесно или да я водя в магазина? Благодаря предварително.
  2. Най-сетне и аз да има с какво да се похваля Cort KX Custom + Roland 40 XL Радвам се като циганче на баничка
  3. Здравейте отново момци, благодаря Ви за отговорите. Вчера ходих до Динакорд във Варна и я купих. KX Custom изглежда просто страхотно малко съм като в небрано лозе, като я поразуча ще дам мнение. Мерси още веднъж за отговорите.
  4. Този Schecter не е първа хубост...
  5. Здравейте съфорумци, от 1 година дрънкам на акустична китара и реших да си взема електрическа. Спрял съм се на Cort KX Custom, някой от фен клуба притежава ли такава за да ми каже нещо относно качеството? Мерси предварително
  6. Не, че разбирам много, но в момента съм с Walden D-350B- тук. Малко над бюджета ти е- 180 лв., но мисля че е приличен вариант.
  7. Днес си взех книгата "Как да се научим да свирим на китара" на Фил Капоне Корица Някой чел ли я е и какво мислите за нея?
  8. Здравейте отново...най-сетне си взех китара- Walden D350B. Не че разбирам нещо, но когато продавача в магазина дръпна 2-3 акорда на нея разбрах, че ще е тя. Сравнявах я с един Cort, но Walden-а звучеше по-добре а бе с 40 лв. по-евтин, дадох 180 за него. Дано излезе добра китара
  9. А не мога ли да разчитам на продавача в магазина да удари 1 рамо. В смисал, наясно съм, че иска да си пробута стоката (дори и най-мизерната), но все пак като вляза в час, ще разбера че ме е притикал и няма да му стъпя в магазина повече. Някой има ли наблюдение дали във Варна, тези които продавават са компетентни?
  10. Здравейте. От доста време искам да се науча да свиря на китара. Един познат, който е музикант ми препоръча да започна с класическа. Понеже темата е за добри и евтини китари, препоръчайте ми нещо много Ви моля. Бюджета ми е около 200- 250 лв. Гледах 1-2 Стаг-а, Кремона но просто не мога да реша. Хареса ми и Yamaha c40. От Варна съм и мисля да посетя магазина на Фактор и на Динакорд. Моля Ви предложете ми вариант. Мерси предварително и съжалявам за спама.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.