Jump to content
Българският форум за музиканти

dorchester

Members
  • Мнения

    213
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dorchester

  • Рожден ден 12/24/1973

Previous Fields

  • Инструмент
    keyboards

Contact Methods

  • AIM
    dorchester73
  • Website URL
    http://www.myspace.com/misterhardbg
  • ICQ
    445145660

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Варна

dorchester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Снощи джемихме в Морско Казино, това е една авторска песен, ако ти се слуша :)

  2. Пфу, ей сега станах даже да прочета какво пише на моя Роланд, че съм забравила цифрите. Видя ми се нещо познато в името на темата. Значи, имам ТОЧНО Roland E-12. Няма място за педал. Има само изходи Output, Мidi, Headphones и дупката за тока. Елементарен. Аз си го ползвам за някои проби и му бърша праха толкова често, колкото и на пианото.
  3. Тя е пуснала две теми даже. Могат да се прегледат мненията на всеки член от форума. Не, че някой е длъжен, де.
  4. Линкът е към заглавната на Vbox ?!?
  5. Добре дошъл. Имаш ли видео от играта с огъня?
  6. Вярно, че отидохме встрани от темата. Docc, далеч съм от мисълта да влизам в спорове. Исках да си изясня позицията ти и защо мислиш, че има много места за свирене и разбрах. Виждам, че има и хора, които разсъждават като мен. Предлагам да спрем да обсъждаме Варна, защото преливаме от пусто в празно.
  7. Прав си, като изброяваш всички тези места. Но всички те са за разнородни типове групи и личности. Аз май свеждам въпроса до така мразените "кавър банди" с по няколко непопулярни авторски песни... (И тука не визирам Mr. Hard или Rockfire само) Те нито спадат в графата "некадърни", нито блестят на недостижими върхове. Е, този тип групи отскачат до съседен Шумен и правят повече клубни изяви там, отколкото във Варна. Това е факт. Интересно е, че споменаваш афиши. Аз за Jocker's Club разбирам тук от форума от Данчо, другите изброени не ги свързвам с понятието рок-клуб. А това, за което Rockfire писа, са местата, където се свири рок.
  8. Хм, не си прав. Или не те разбирам. По-горе колегата Rockfire "изброи" - какво изброи: заведението, в което се свири рок, при това в делничен ден. Толкова за местата/сцените - 1 брой. Ако не смятаме т.нар. "Усмивка".
  9. Аз пак недоразбрана, ех... Виж, за разстройството беше добър лаф. Имам си вътрешно убеждение, че Евгени се справяше страхотно и САМ, та затуй идеше реч, ама нищо де, здрави да сме.
  10. Много хубава обява! Браво! Предложенията в какъв формат ги желаеш?
  11. Дайте да се върнем на темата. Аз си мисля пък, защо беше необходимо да идва втори клавирист. Той си е един кадърен човек (Кристиян), който може да засвири наистина ВСИЧКО май... Аз си мислех, че и Евгени всичко може, но самият акт да вземат втори човек, гоеори, че не е било баш така...
  12. Добре дошло, чедо. Тъкмо си на годините на синчето ми. Свири и чети и не се ядосвай на дамите и господата, които те критикуват.
  13. Добре дошъл. Да пишеш повече от Златомир , че вашата група има какво да разкаже!
  14. dorchester

    The Vocal People

    http://www.youtube.com/watch?v=mfjXd3nIedE Ето на този линк попаднах, други клипове на тези хора обаче не намирам Много са готини и перфектно сработени. Някой дали ги е чувал?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.