Jump to content
Българският форум за музиканти

GreenZombie

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно GreenZombie

  • Рожден ден 10/03/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

GreenZombie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Аз лично съм на мнение, че малките Marshall-и не са от най-хубавите кубета (поне това което аз успях да пробвам). Най-добре както ти каза да идеш и да си го пробваш зада видиш дали ти харесва. Мога да ти препоръчам примерно Fender Frontman http://www.fender.com/products/search.php?partno=0231501001, лично за мен това кубе е по-добро от Marshall-a, но пак казвам всичко е до това на теб кое ти допада повече
  2. Привет,продавам кардан стаг за 90 лв. ето и снимки,мога да го изпратя по куриер за твоя сметка. тел.0879 884 445 - Огнян http://ogipaine.snimka.bg/other/razprodajba.625232.25227271

  3. GreenZombie

    Cort X-1 или Z40

    Подкрепям bustard
  4. GreenZombie

    Cort X-1 или Z40

    Тремулото на X1 е много стабилно. Един приятел си купи същата и мога да кажа, че не се разстройва изобщо от тремулото. Но имай предвид, че Z40 е с по добро дърво и ще вади по-добър звук, но ако държиш да има тремуло X1 не е никак лош вариант.
  5. Аз съм от скоро притежател на Cort M200. Много съм доволен! Трета китара ми е. За сега нямам никакви оплаквания и мисля, че за тези пари (310лв) не можете да намерите по добра китара от тази. Cort са страхотни китари. Докато си избирах китара исках задължително да е Cort. Пробвах много Cort-ове, но се спрях на тази. Мога да кажа, че и Cort за 195лв звучи много по добре от Squier за същите пари. За това хора, КУПУВАЙТЕ!
  6. 60 лв! От BabyThomas са 20 бе човек. Иначе мерси за инфото много ми помогна
  7. Относно издържливостта, на тези пише че издържат от 3 до 5 пъти повече от нормални струни. Незнам колко е вярно. п.п. От Thomas ми казаха че няма да имат скоро такива, че даже незнае кога ще е това.
  8. Е то за 20 лв не ми се вярва да са много висок клас. п.п. Видях в сайта на babythomas , но нямат в наличност в момента. Имат само за ак. китара 12ки.
  9. Привет! Стоя си аз тази вечер и си разглеждам клипове в YouTube, изведнъж видях един пич със супер злобни червени струни за китара. Поразрових се из нета и намерих, че има и още два цвята - Черен и Син. Та искам да попитам някой знае ли дали някаде в БГ се продават. Много им се кефя и искам да си купя, но никаде в Пловдив не съм виждал. Ако някой колега ги е мяркал в магазин или даже ги придежава да драсне малко повече инфо (от каде ги е купил, какви пари, качествени ли са и т.н) Става въпрос за ето тези --------> http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/DR-E-Gi...-GIT0010789-000 П.П. За сега съм се спрял на черните защото китарата ми е бурдо и няма да подхождат червени или сини Айде чакам отговори ^^
  10. Последният вариант е най-лесен. Благодаря! :godbless:
  11. Вярно е , аз ще си взимам Z40
  12. Човече, като за начало ти препоръчвам да си земеш китара без Floyd Rose, зада можеш да си я настройваш по лесно Примерно нещо такова ---------> http://www.cortguitars.com/_webapp_2726522/X-2# .
  13. Препоръчвам ти Cort-а Аз във сряда ще си взимам, много са добри!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.