Jump to content
Българският форум за музиканти

Arelam

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Arelam

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Имам един въпрос. Ако се използва психо-акустичен процесор хармонайзер-а нужен ли е и ще си пречат ли?
 2. Ми около 50тина лева
 3. Преди всичко искам да кажа че може и да има такава тема вече но не съм я видял... Значи аз имам обикновено стратокастерче. Говорил съм с лютиер дали има смисъл да слагам нови адаптери на таза китара каза че има защото дървото е плътно и хубаво. Значи аз търся хъмбъкери които са си с 2ната ширина (не такива които да заемат място като за сингъл койл адаптери). Звука който търся искам да е ясен при ниски и средни честоти предимно. Не търся "винтидж" звък и не някакъв тежък като за Megadeath примерно. Нещо средно искам да бъде. Да става както за по-лек така и за малко по-тежък рок. Трябва и да е нещо по-евтино понеже нямам възможност за друго. Какво бихте ми препоръчали като модел и марка?
 4. Тъй пускам тая тема за да ви питам кой какви репетиционни в София и извън това знае за да направим един списък който да включва: сайт (ако има ако не да е показано на карта кеде точно е), телефон за контакт и цена. София: Ще добавям тука и други градове след като ми дадете инфо... ПС: не съм сигурен тая тема за тоя раздел ли е...
 5. Аз си свиря със тия на фендер пробвам съм и D'darrio и Ernie Ball. Да имам малко опит но смея да твърдя че тия не фендер потъмняват по-бавно и са доста по-здрави. Нали много много ме няма и бях пробвал да си настройвам китарата по слух от "Standart C" във стандартната настройка. После като ползвах тунер се оказа че съм опънал струните с по 4-5 полутона. Значи струните не бяха мръднали. Е да не съм свирил с елексири тъй не знам дали са по-добри, пък и както се вика "въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза"
 6. Arelam

  Най-грозната китара

  Ibanez Iceman ... http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1tHxtPJFTNCLcTkP-cOadX6GIHNiu5Az6vOq2CRgRFVA0bx-p5lIcZRcf
 7. Да ви кажа дори и една да е пак ще съм супер доволен това са супер яките китари!
 8. Arelam

  Balgar.bg

  И аз много му се кефа!
 9. Arelam

  Ел.Китара към компютър

  Мда някой път трябва да се включи във микрофона. При мен беше във Line in обаче после нещо май промених настройките (не знам как) и сега като включа в там нищо не се чува и за това я слагам във микрофона...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.