Jump to content
Българският форум за музиканти

каменов

Members
  • Мнения

    140
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

каменов last won the day on Септември 25 2011

каменов had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

1029 профилни разглеждания

каменов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Преподавам уроци по Висша математика и механика, изучавани главно в техническите университети. Цена 10 лв./час.Връзка ЛС или скайп. Благодаря за вниманието! Поздрави, Тихомир
  2. Ей, колко гот ми стана . Гледам някой е правил нов кавър на тази песен, а то се оказа, че са ъпнали моя ! Благодаря за коментарите хора! И BTW проблема го реших! Оказа се Windows - a. Ако някой има подобен проблем, да пише на ЛС . Лека и със здраве!
  3. ^ Мдам. много пей дитето. Ама с тоя sweet child оу mine просто да ти дотегне
  4. ^ Яворе , ти се сети да влезнеш в тоя форум бе!
  5. Определено са единици хората, които четат какво пиша. Благодаря на blr за предложението, ще се свържа с Галин и ще говоря с него директно. Поздрави и успех на всички!
  6. Явно и тук, както във всички БГ форуми, като попиташ нещо и всички ти обесняват колко си тъп. Никога няма да се промени този манталитет. Колкото и да е компетентен колегата, едва ли не БОГ в темата, такива, а и други коментари са просто недопустими. Питам може или не. Отговора е "да, може" и "не, няма как, защото...". Нали затова е форум! Нали затова хората питат. Както и да е. Махат се теми, заключват се теми от рода на "кое е по-добро" и т.н. Сигурно за повечето от Вас може да са елементарни, да са лесни и очевидни, но има и хора които не разбират тези неща и с подобни коментари от рода "я, пак Явор" няма как да стане. И сега ще кажете "ми то го има написано". Като го има написано, защо въобще е форума? Да се коментират теми от рода на "Кой каква китара има", "Кой какви перца обича?", "Кой Ви е любимия китарист" и т.н Благодаря на колегата който отговори на МОЯ въпрос. Попитах дали може да се направи, не "колко ще струва 20 W такова кубе в ценови диапазон 200-300 лв" примерно. Дерзайте!
  7. Да, мислех да си правя или някой да направи, но не знаех, че се произвеждат такива! Въпросът не е спам или поне не е с такава идея!
  8. Мадамата пее изумително! Невероятно произношение. Кавъра е станал страхотен. Китарата е като метроном .... Поздравления и успех по-натам. Още, Още, Още!
  9. Искам да попитам дали може да се изработи лампово кубе, без предусилвател? Тоест - ламповия ми преамп просто да се озвучава от лампово стъпало и говорител или нещо такова. За пример, може и да не е правилен и уместен, посочвам входа Return, през който не се използва предусилвателя на главата (кубето) и, съответно, неговите лампи, а само крайните лампи. Дано сте схванали какво искам да кажа. Благодаря за отговорите предварително и ако някой от модераторите изтрие темата, моля който я прочете да пише на ЛС. Успех на всички!
  10. А мерси "гадове", така де - пиииишове . Всички сте мн яки пиишове!!!
  11. 1)nickname: каменов 2)Възраст:24 3)Образование: Инженер 4)Вашият инструмент/и: Китара 5)Предпочитан музикален стил: Всичко, което ми харесва 6)Вашият вдъхновител: Metallica и старите метъли долу пред блока! 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Проекта "Направи света по-добър", който за съжаление започва с проекта " Направи хората по-умни" ... 8)Странични интереси: Много са .... 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Забавлявам се с китари от около десетина години. Под "китари" имам предвид класическа, електрическа и ... Кремона. Дам, първата ми китара беше Кремона. Струните бяха на около 1,5 см от грифа,а самия той - на около 0,5 см от тялото!!!! Ама свиреше! Или поне така си мислех тогава. Свирих на нея от примерно 2000 година до 2007 когато, в един прекрасен ден, влезнах в магазина на ул. Кракра (сещате се кой) и си купих първата моя китара - класическа Hohner. Разделих се с нея преди около 3 месеца, но до ден днешен си я помня като .... първата (тук мъжете ще ме разберат). Та междувременно с един от колегите от форума "userko" , който въпреки никнейма е невероятен пичага и е напълно уравновесен, се заговорихме пред блока, че решил да си продава ел. китарата Yamaha Pacifica 112. Та от тогава (есента на 2010) свиря и на ел. китара. Преди това не бях хващал такава, сега не мога да я пусна. Та тук ще му благодаря защото доста голям подарък ми направи с тази китара, както и със следваюата, която ми е на снимката на профила, ръчно изработена от немски лютиер, ел. акустична класическа китара Cut Away. Никога не съм учил музика, от около месец почнах росто да уча ноти, защото в груата китариста е малко ерфекционист и искал да съм музикално компетентен. Та това е от мен. Имам няколко кавъра които съм качил, които са след 3-4 месеца стаж на ел. китара, но са в раздела "Кавъри". Ако на някой му стане интересно мога да дам линкове и тук. Усех си пожелавам и мнгоо здраве и късмет. На всички останали - каквото си поискате, това да имате! P.S. Yamaha-та НЕ се продава ! Това е определено най-хубавата китара на която съм свирил до момента. Хващал съм Ibanez Prestige серията, която всички много възхваляват и струва некви 2000 лв. и пак не е моита китара. Може би само Aria-та на един приятел, който работи в Динакорд, се конкурира!
  12. Особено на White Snake ...... Is this love ....
  13. Понеже няколко човека ме попитаха на ЛС - китарата е Yamaha Pacifica със сток адаптри, процесора е KORG AX 3G и е записвано директно в Adobe Audition 3 (става въпрос за кавърите на Pink Floyd и Zakk Wylde).
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.