Jump to content
Българският форум за музиканти

Wanko

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    IbaneZ

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    tiotio70

Wanko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички, които си направиха труда да ми помогнат! Днес си купих 11-52 на D'addario. Звукът е малко по-различен. Явно предишните са били 12-53, но ми харесва и така. Само едно не ми харесва, а то е, че когато ударя 6-та струна малко по-здраво и дрънчи. Дали проблемът е в дебелината?
  2. Италиански е строят.
  3. Здравейте! Свиря от доста време на китара, но като ми се скъса някоя струна и ми е голям мъгла. Днес ми се скъса първата струна и сега се чудя какви струни да си купя, защото има различни дебелини, а аз никаква представа си нямам какво трябва да купя. Само знам, че струните, с които получих китарата са D'addario. Мога да ви прикача снимки ако трябва. Искам същото звучене, защото много ми харесва как си звучи китарата.
  4. За жалост мога да отдела само 40-50 лв +, защото ми трябват пари. Какво ще кажете за тази? http://www.technopolis.bg/b2c/details/158247/P11070901/EL-AK.KIT-FENDER-CD-60CE или да си купувам втора употреба?
  5. Здравейте! Решил съм да премина от класическа към акустична китара, защото искам да опитам нещо различно. Имам електрическа, харесва ми, но това, че се чува само с допълнителен усилвател е - . Моля, предложете ми към кои марки и модели да се насоча, защото аз съм си избрал няколко. Ще оставя на вас да решите дали са хубави или не. http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/6430.html http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5589.html http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5585.html . Най-важното е да е с тесен гриф и да не "бръмчи" като свиря с перце.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.