Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar_Rookie11

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Guitar_Rookie11

  • Рожден ден 06/10/1999

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Guitar_Rookie11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много благодаря. А за Георги Тотев ще кажа само едно - . Пуснах тая тема не да се заяждаш, а да ми отговориш!
  2. Много благодаря. Усилвателя, към който ми даде линк 15 вата ли е?
  3. Всъщност не само за вкъщи. Защото ще свиря на концерти и там ще са големи залите и няма осигурени усилватели. А пък ще ми трябва усилвател, защото иначе китарата ми нещо много тиха. Ако имате съвети как да изкарам по-силен звук от нея и без да скъсам струна кажете!!
  4. Не да е много тих, ама да не продъня блока щото под нас има дете на 4 години.
  5. Guitar_Rookie11

    Усилвател

    Здравейте, нашите ще ми подаряват усилвател за акустична китара и не искам да е много мощен и да е някъде между 100 и 200 лв. Моля ви пишете добри марки и модели, които могат да се открият в музикалните магазини на Пловдив.
  6. Този риф не е най банален,а най-изхабен от употреба.Сигурен съм,че за поне половината от вас това е било първото нещо,което сте научили да свирите на китара.Или поне за мен беше така Годината май беше 1983 Другата половина,предполагам са почнали с Nothing else matters на Metallica. Ам, всъщност аз почнах с Одата на Радостта!
  7. Ами аз имам Stagg и съм много доволна.
  8. Щото не ми се дават 500 лв. за нещо, което може да се прецака на първия ден.
  9. Благодаря много! А иначе за Behringer какво мислите като за амп? А Ибанец хубав ли е като за ел. китара???
  10. Одата на радостта. Аз тепърва почвам да се уча с китарата и без урок просто гледам таб
  11. Тези са, да. Аз ги гледах основно заради Стратокастър, че се славят като хубави китари. Иначе съм си харесала един усилвател на Behringer. Той не е от пакет.
  12. Здравейте! Реших да си купя електрическа китара, усилвател и ефекти на добра цена. Намерих пакет в един от най-добрите музикални магазини в Пловдив. Разгледах го, посвирих, звучи страхотно, но все пак искам да чуя мнението на по-добри от мен. Това e: Visit My Website ПП: Второто отгоре надолу е - червено металик. Ако не стане линка отивате в Google, пишете и избирате Electric guitar Packs. Второто отгоре надолу е - червено металик.
  13. Здравейте! Аз съм едно 11 годишно момиче, което много иска да се научи да свири на китара. Имам си акустична, но не мога да си намеря учител в Пловдив. Питах потребителя I f*ck guitars, но за жалост той не ми отговори. Моля, ако знаете някой учител, съгласен да работи с деца, напишете адреса и контакти.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.