Jump to content
Българският форум за музиканти

Gamizov

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Gamizov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за отговора! А можеш ли да ми дадеш пример за такъв "усилвател за слушалки". Тип някакъв линк?
  2. Здравейте, искам да попитам дали има възможност да се свръжат слушалки на FM65r. Eто и снимка на модела. . Отзад няма изходи. Мисълта ми е дали има възможност, примерно да го вържа към компютър и от там да изкарам звука, защото очевадно директно не става. Не съм много на ти си музикалното инженерство за това ако някой може да даде идея ще съм супер благодарен! Мерси предварително, Поздрави Митко!
  3. Вече свирукам от 1 ден на Z44 и просто не мога да й се наглеадам, наслушам и нарадвам ВЪРХОВНА Е!!!
  4. Здравейте, Имам следното питане, дано някой прочете и отговори От близо 2 години имам Cort EVL k4 и исъм изключително доволен. Понеже съм решил да си купувам втора китара без тремоло, в момента се двоумя между следните 2 модела: EVL Z04 или Zenox Z44 Приципно съм се насочил към Z44, защото първо е с различни адаптори и второ дизайна. Но човека в Динакорд ми каза, че Z44 била "направена" за по меко свирене. До колко това е вярно не знам... С групата свириме определено тежки неща и аз си взимам китара без трмоло, за да я свалям в Ре, До.. и т.н. Ако някой може да ми помогне с мнение по въпроса ще съм много благодарен
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.