Jump to content
Българският форум за музиканти

george_speed75

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

george_speed75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Как така да не слушам рифа? Имаш в предвид да не свиря с бекинг трак?
  2. Кажете някакво упражнение за пеене + свирене ,защото двете малко трудно ги съчетавам.
  3. Има една песен ,за която съм си скъсал **** да търся таблатура или ноти в интернет, но нищо не мога да намеря.Бих я почнал по слух ,но проблема е че свиря на китара от около година и половона и не съм толкова добър.Та въпроса е ще може ли някой да ми каже таблатурата за първите 13 секунди ще съм много благодарен .А ако на някой му се занимава и по натам ако иска.Ще се реванширам по някакъв начин, ако трябва . http://www.youtube.com/watch?v=7XNYjB_zSHc за това става въпрос
  4. Според тунера китарата ми е настроена ,но според мен леко фалшивее.А пък и на 12 прагче 2 струна не ми излиза буквичката на 1 струна.Според мен проблема идва от тук http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img847/5238/dsc04747t.jpg&via=mupload&newlp=1 Преди време бях пипал тези неща през ,които минават струните(не им знам имената) и от тогава е проблема.
  5. Какво ви е мнението като цяло за цялата серия.Обмислям закупуването на 15 ватовия или на 30 ватовия.Това ще ми е първиq амп на марката line 6.Интересува ме повече какво мислите за марката.
  6. Питам просто информатовно дали има някой лютиер в София, който би се наел да ми изработи копие на китарата на James Hetfield на Kenn Lawrence.Да бъде всичко точно както е оигинала-адаптери ,потенциометри...направо всичко.
  7. А как се проверява резултата . Гледах това клипче.Не изглежда кой знае каква философия.
  8. Изчетох няколко такива теми ,но не намерих решение на моят проблем. Искам да огъна малко грифа поради бръждене.Колко оборота трябва да направя на ключа за да огъна леко грифа.Страх ме е ,ако го огъна повече да не го повредя.
  9. Знам че имате много против пускане на теми от такива като мен, но използвах търсачката и никъде не открих инфо за следните 2 ампа. http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_33307/Roland_CUBE_15XL.html http://www.musicworld.bg/bg/c_427/i_27109/BEHRINGER_VT15_FX.html Вие какво предлагате.Аз предпочитм роланда.
  10. george_speed75

    down picking

    Гледал съм бол такива клишчета и никой не казва определено упражнения.Само трябва да ползвам китката...тва го разбрах.Нещо друго по специфично.
  11. george_speed75

    down picking

    Може ли някой да ми каже някакви упражнения за down picking.Опитвам се да свиря песни такъв тип от около 3-4 месеца ,но според мен нямам голям напредък.
  12. Какво смятате за китарите Стаг.По специално ме интересува мнeнието ви за Стаг I300.
  13. А от тези два ампа кои е по-добър-Марпал МС-2 и МС-4
  14. george_speed75

    Мarshall Ms-4

    Възнамерявам да си купя един такъв.Някой има ли впечатления от този амп. П.П.Този амп може ли да работи на ток и има ли Оувърдрайв. http://mmg-music.com/content/marshall-ms-4-micro-amp
  15. Имам Стаг от 1 седмица и 6 и 5 струна ми бръждят на 2 прагче.Същото се случва и с 1 струна на 5 и 6 прагче.Помогнете моля ви се че този звук не мога да го понасям.От нерви ще скъсам някоя струна. ПС: http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_16241/...g_I300_GBK.html това ми е китарата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.