Jump to content
Българският форум за музиканти

majonkata

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от majonkata

  1. Няколко мм. Обаче не става с натиск - пробвах с нормална, не пинстрайп, обаче се набръчква гадно.

    Насоящата е чистак нова, само че звукът има противен ориенталски оттенък. :)

    Искам да постигна точно определен звук и мисля, че точно пинстрайпа е това, което гоня - да не нито ориент, нито латино. Обаче такъв размер няма и няма.

    Бих си поръчал тия, дето ми пращаш, но ако съм 100% сигурен, че всичко ще пасне. Толкоз пара за тест не ми се дава. :(

    Абе крива работа. Има вариант да си купя просто нови бонгоси, но пък всички, които пробвах, бият на латино. Удрям с моднати от мене палки с гъба за миене на върха. :) Искам глух, но ясен, тон с много малка опашка след него. Нещо като "Тууу". Офффф. Тегавиня.

  2. 8" кожа не влиза в обръча, който е в момента. той е нещо нестандартно 7 1/2 примерно, знам ли. не изглежда да е крив - като я наложа си върви по самия обръч, просто не влиза в него докрай така, че да се опъне хубаво по корпуса. ще пробвам на искърско, макар че такива малки не съм виждал никъде.

  3. Пуснал съм тема тук

    http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/99816-8-dheia-ca-aiiain-aiaoe

    но не знам, колко хора ще я видят, а ми е спешен проблемът. :(

     

    aaaaa197389101501209411.jpg

     

    Става дума за големия на снимката - малко под 8" му е размерът. Искам да сложа маслена кожа обаче е малко под 8" и не става този ринг. Ако някой има счупен рототом 8" или направо такъв ринг ще съм безкрайно благодарен. Рингът е с 4 дупки. Тъпото е, че пробвах горе-долу дали пасва осмица ринг. Не съм опъвал реално кожа, щото беше запечатана в магазина. Т.е. предполагам, че 8ца ще стане - все пак 4-5 мм е разликата само. Има ли шанс да стане? Идеи?

  4. лелеле, все едно моя проблем описваш, само дето си се стреснала 10 години по-рано от мене !!!

     

    относно сета - не се притеснявай, лесно ще намериш нещо - следи тука често се продават хубави работи, можеш и да питаш дали нещо е ок като цена и качество, ако се чудиш. моята грешка беше, че си купих сет не от човек от форума, ами от друго място и още ме е яд, ама нейсе. :godbless:

     

    сега за другото, което е много, много по-важно.

    в никакъв случай не отлагай и не се отказвай, ако това е, което искаш! пробвай се на всяка цена, час по-скоро!

    дори и да не се получи нищо (като кариера, професия и т.н.) - тия моменти, в които ще си свириш дори само за кеф, повярвай ми, ще са едни от най-хубавите ти преживявания.

     

    най-добре е да се запишеш някъде на уроци. поне първите неща е добре някой да ти ги покаже и то някой навътре в материята. ще си спестиш много загубено време. време, което, еле аз, не можех да си позволя повече да губя - затова директно започнах с учител, за което не съжалявам ни най-малко.

     

    успех и пак: не се отказвай и почвай час по-скоро! емоцията, която ще ти дадат барабаните, ако наистина ти пулсират в главата, не може да се сравни с нищо!

  5. Ми не, щото 3 от мидитата аз съм си ги мислил. :godbless: Не, сериозно - админите могат да я преместят - просто съм нов и я пуснах преди да се ориентирам съвсем. :virtuoz: А пък за стиховете - благодаря. Търся доброволци да ги направим на песни. :godbless:

  6. Благодаря за коментарите! За семпъла ще кажа, че това е търсен ефект. За книгата за гости - :godbless::godbless::virtuoz: за съжаление е руска фри книга и явно е счупен сървърът им вече. Надявам се да си го оправят и (особено!) да са си направили бекапи.

     

    А иначе го постнах тук този сайт заради музиката дето е вътре - надявах се основно на коментари, свързани с кавърите ми. :P

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.