Jump to content
Българският форум за музиканти

lambi

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ТУПАН

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

lambi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Браво!!! Много яко парче, много як звук!
  2. Незная за Пловдив но същият концерт трябваше да се състои в София зала Универсяда на 11.05. До колкото знам концерт не е имало, нали се сещате заради кой...
  3. lambi

    Гого

    Здравей момче, много се радвам че и в Турция има ИНТЕРНЕТ предай поздрави на пичовете, и да внимавате със шведките в хотела.... Айде весела и доходна ...
  4. Здравейте, и аз ще се присъединя но за малко, от вчера ходя на уроци по устна xармоника...
  5. lambi

    Какъв тип сте

    Аз постоянно съм притеснен. Страхувам се от всичko,когато някой направи по-рязко движение до мен аз се стресирам, защитавам се, никога не нападам. Оффф направо незнам, как да си спокоен в тази несигурна държава?
  6. lambi

    Има ли Смисъл?

    Да разбирам ли, че за теб по-важно е паричното, отколкото емоционалното удовлетворение от свиренето? Да не помислиш, че се заяждам, приемам тази позиция, макар моята да се различава от нея. Разбирасе емоцийката е важна, а според теб тя дали се подсилва когато видиш как кумчето(толкова употребило че не знае на чий ора дете е) препуска към теб с 50-туна в ръка...?
  7. lambi

    Има ли Смисъл?

    Aз свиря предимно по сватби, и винаги се притеснявам дали ще вземат булката. Обаче от мен да го знаете: Един-път вземат ли булката!!! Глеи кво стаа, 50 човека се радват като 5000, беснеят,напиват се, падат, стават, пари дават (на музикантите). Е на това аз му викам файда от ползата, а тиа клубове- млубоуе, само си дрънкате за тоа дет клати ... :read:
  8. lambi

    Scott

    И според мен си се минал! Аз преди време също рискувах с едни кожи на Scott и от тогава знам, никога нищо на тази фирма!!!
  9. Виж момче, нее нужно да отстрелваш никого, просто свири през ноща докато всички спят за да не те чуват ...При мен нямаше много ефект... Аааа зааа '' глуxарите'' и аз не сьм много за, всъщност имат и добри страни, но първо потърси помещение а след това мисли за тяx... Пожелавам ти успех!!!
  10. lambi

    Какво пиете ...

    Аз по принцип не пея, но пийна ли малко... Според мен пиенето помага на пеенето!!!
  11. lambi

    Съпорт-а

    Мисля че ако попитаме феновете на Нова Генерация, какво мислят? Те биха искали Депеш да подгрява Нова...Аз какво да ви кажа? НЕЗНАМ!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.