Jump to content
Българският форум за музиканти

Mafiozo

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mafiozo

  • Рожден ден 12/26/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Пловдив

Mafiozo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за отговорите. Помогнахте много
  2. Моля да ме насочите в избора на кубе за домашно ползване. Разполагам с 350 лв. Предпочитам да е всичко без Берингер. Не съм много претенциозен към звука, ама кубето да не е с много лек драйв. Бях гледал наскоро едно кубе Маршал в магазина под Концертна зала в Пловдив и искам да попитам за Вашето мнение относно това кубе(ако някой го е виждал), не мога да кажа модела. Ако има нещо друго което може да ми препорачате ще сам много балагодарен. Общо взето търся нещо ново, което върши работа за домашно позване. Благодаря!
  3. Еми до колкото знам едното има тремоло, а другото не. Така че за мен има разлика, не че нещо ама и аз мога да греша сега, човешко е .
  4. И аз да кажа нещо. Като четох по- нагоре ми се видя че човека пише за Squier Bullet Strar, а има постове в които се говори само за Squier Bullet. Има разлика между двете ама тва не е по темата. Та за проблема с дървото, според мен, няма да имаш никакъв проблем, щото и аз имам Squier Bullet Strat ( за първа китара ), не че разбирам ама проблем няма да има.
  5. Да това с бадемовото масло е супер ама трябва ли да го чкам да съхне, щото чаках около 2 мин и го избърсах от грифа( видя ми се, че няма да изсъхне никога). Съжалявам ама до сега не съм го ползвал това нещо и нямам никаква представа как се "маже". Ако някоий сподели опит ще съм му много благодарен!!!
  6. Съжалявам ама не бях много сигурен, обаче няма вече съмнения, ще навестим аптеката Благодаря
  7. Здравейте! Искам да Ви питам за препарат или нещо от тоя сорт, за грифа специално, щото тялото си го чистя с памучена кърпа(потник ) и си е идеално, ама за грифа не е чак толкова ефективно. Грифа ми няма лак и е тъмен доста тъмен rosewood. И ако някой може да каже нещо евтинко, което може да се купи от магазините и върши работа, да каже . Благодаря!
  8. Mafiozo

    Ибанец Ibz10g

    Мне китара си имам ама сега май му е времето на кубето и за тва питам. . А някой да знае нещо което може да се земе за тия пари и да е по- добро ( съмнявам се, за тия пари това).
  9. Mafiozo

    Ибанец Ibz10g

    SomeoneElse 10х много
  10. Еми приятел и аз имах 250 лв в начлото и си зех такава Squier Bullet Strat. Преди това изобщо не бях свирил и за сега мога да ти кажа, че върви все по- добре и по- добре. Успех!
  11. Mafiozo

    Ибанец Ibz10g

    Явно трябва да пообиколя магазините
  12. Mafiozo

    Ибанец Ibz10g

    Искам да питам за въпросното кубе, защото съм начинаещ и не съм запознат достатучно. Конкретния въпроса ми е, каква му е цената и дали се продава в България(Пловдив). Благодаря.
  13. В списанието на Фендър Фронтлайн 2005 има една снимка на Ричи и до него има един усилвател Acoustasonic SFX 2. Не знам дали свири на такъв обаче усивателят изглежда старичък и това ме навейда до мисълта, че може и да използва такъв. Съжалявам ако информацията е грешна.
  14. Mafiozo

    Death Metal Distortion

    А малко глупав въпрос ама като съм неук още се случва . Та искам да питам дали към комплекта дигитех (хот хеад) е включен и въпросния 9,6 волтов адаптер. 10х
  15. това е мойта малко е лоша снимката(доста лоша) ама поне се вижда Squier Bullet Strat
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.