Jump to content
Българският форум за музиканти

userko

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно userko

  • Рожден ден 06/12/1984

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

userko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. Само като му види човек подредбата на ключовете на този Chibson и му става лошо Сигурно има и множество други "знаци", но на мен ключовете ми правят най-силно впечатление.
  2. https://www.bad_link/ad/gibson-les-paul-standard-kitara-CID618-ID7vvje.html 'Те го на, gibson les paul standard Поне, не товари с цената.
  3. С нормализиран саунд
  4. Записът се получи малко тих. https://www.youtube.com/watch?v=wCNviM4b3n8
  5. Във връзка с "дупето":
  6. А никой не обръща внимание на тази нек-тру красавица - http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/104172-idhiaeaaai-aae-eeoadha-oaudhae-eaaen Jacki трепач, не мога да повярвам, че още никой не я е пожелал на тази цена.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=RcCrBraNgIw Лапето цепи мрака през цялото време
  8. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3779251 и чалгийката ще намаже
  9. http://www.youtube.com/watch?v=baIj_bEVEQA Страшни са
  10. Поне при мен тази схема е най-ефективна : 1. Отключваш "нът"-а 2. Нагласяш врътките за финна настройка в средно положение. (ако не си сигурен къде са тези врътки гоогле ще ти каже). 3. Настройваш по следната схема: започваш от 1ва към 6та и повтаряш толкова пъти, колкото е нужно. 4. Заключваш нъта и ползваш врътките за финна настройка, тъй като е нормално след заключване на нъта да има леки отклонения в настройката. Наистина не става толкова бързо като да настройваш китара с fixed bridge, но който иска жица трябва да прави жертви
  11. Откакто свиря с Еlixir 10-ки не съм късал струна. Не знам дали се дължи на това, че свиря с тези струни или е просто случайност, но е факт.
  12. userko

    Get Over Yourself

    Агресивната версия на Марто.... цепи мрака Аз впечатлен !
  13. Ок, благодаря за насоките, изглежда ще си намеря Ърни Бол като се поразходя из магазините. Все пак ще се радвам да чуя мнение за Dunlop струни ако някой е ползвал.
  14. Някои посвирвал ли е със струните за Ел. Китара на Dunlop ? Ако да, какви са ви впечатленията ? Впредвид цената им нямам особени очаквания, по-скоро ме интересува дали "стават" Не си намирам (а и не ми остава много време да търся) тези, с които свиря по принцип и се чудя дали да си взема Dunlop временно, докато докарат Earnie Ball-ки.
  15. TONY, радвам се, че много добре осъзнаваш ситуацията, в която съм поставен Длъжник съм ти за времето, което си отделил да напишеш този отговор. Не ми се ще да се разделям с Bossa, защото за мен е маниакален мултиефектс туул. Единственото, което според мен куца наистина е предусилвателната част. Именно заради това търся подходящо решение. Кубето е едно малко "practice" ампче (VOX AC4TV8), което колкото е невинно, толкова и може да бичи по-здраво и според мен звучи впечатляващо добре. Clean-а на кубето много ми допада... докато е все още в гаранция не ми се ще да го нападам с поялника Като за начало мисля да тествам някои преампи ( вариант 1 ) и ако не ми допадне саунд-а, да премина към вариант 2 или 3 Всъщност като се замисля, може би е най-добре да инвестирам в някое по сериозно кубе....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.