Jump to content
Българският форум за музиканти

Свилен Бас

Members
  • Мнения

    1661
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Свилен Бас last won the day on Септември 1 2011

Свилен Бас had the most liked content!

Относно Свилен Бас

  • Рожден ден 09/25/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    LEAD BASS

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/svilen.bass
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Шопландия
  • Interests
    Бобъ, лебъ и дъ ебъ.

Последни посетители

15425 профилни разглеждания

Свилен Бас's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

75

Обществена Репутация

  1. Не мога да отговоря на зададен въпрос, под моя обява - получавам следното съобщение и всичко свети и мига, шарено: Either the address you are accessing this site from has been banned for previous malicious behavior or the action you attempted is considered to be hostile to the proper functioning of this system. The detected reason(s) you were blocked are: Command injection. RFI attack/SQL injection probe. Your IP, and Domain Name (if resolvable) has been logged to a local honeypot, along with the referring page (if any), QUERY, POST, User Agent, time of access, and date. Please either 1. Stop the bad behavior, or 2. Cease accessing this system. (Пише и други работи, но това май е основното.) Баннат ли съм или треа да платим нещо, че да мога да отговарям на въпроси, или друго нещо?
  2. Свилен Бас

    Фукня

    Ъ-ъ-ъ и аз да се похваля: 36 позиции, нътът е широк 38 мм, а при бриджа, струните са на 16.5мм, като могат да се дръпнат до 17.5мм (това е разстоянието, между тях, а не от осите им). Дебелината им е .045 - .140, като в момента е целият два полутона надолу и Си-то спокойно се сваля до Сол, без да си губи грухтенето. Мензурата е 34". Дебелината на грифа е 19мм при първа позиция и 24 при 24-та. Материалите ги забравих (има топ, от орех...), ама е лек, адаптерът е EMG40DCX, на 18 волта и нарочно е с наклон, грифът е лепен, долният рог се маха (и става още по-лек) и другото Емилиан би трябвало да го напише, тия дни
  3. Официално е вече. Това ни е стилът, а ти, явно, си кръстник и ще треа да се черпим, значи "Определят стила си като "Джапънки" (минималистичен ДЖАз/интелигентен ПЪНК И ноти)."
  4. ...не мога да редактирам и ще допълня: Оценявам вниманието
  5. Е, не съм съгласен по всички точки и определено нямах предвид колегите, даващи уроци П.П.: А мога ли тук да задавам още въпроси
  6. Те са по-скоро свързани с "проблема", в тази. Значи, попитах какво трябва да се направи за да имам тема, която да се сложи във "важни" и в нея да става въпрос за извършвана от мен дейност (дето взимам пари от това), както и защо още не сте махнали от подписа на един потребител почивките, които рекламира (писал е в другата тема и се вижда), следа като обърнах внимание за това, преди доста време? Не държа да се обясняваме за "двоен стандарт", ама наистина се държите "странно" - пак повтарям: никъде не беше казано, че това е магазин? Ще дойдат няколко човека, а другите нямаше да знаят, че става дума за магазин (или репетиционна) ако вие не бяхте казали Пренапрегнали сте се, излишно, а сме от една страна и в крайна сметка, така и не разбрах какъв и къде е проблемът. Няма ясно определен проблем, но пък явно има няколко... Форумът има нужда от Fats и johniebgood - да не давам примери колко кадърни музиканти, от които имаше много какво да се научи си заминаха, а някои дори не успяха да се представят...
  7. Пичоуи, анал-лизирайте си това, де:
  8. http://www.youtube.com/watch?v=ffdLpw5tZXE&ob=av2n
  9. Свилен Бас

    Фукня

    Ето ми го червения бас, специално за Метъл Струните минават през тялото, бриджът много ме радва и тези дни ще монтирам пиезота. Струните са от Си и разцепва от агресия, ама може и да е заради димарциото
  10. ^Да-а-а и ако ги питаш защо, няма да знаят ...относно ватовете - днешната младеж решава, че сериозно я ебавам, като разкажа как с 12 вата за баса съм правил репетиции и концерти, с блус група. Май се отклонихме нещо Успех на колегата!
  11. Това, с ватовете е измамно - и 500 вата да имаш, няма да стигнат. Ватовете никога не са достатъчни при баса! ...пък и няма по-голям кеф да чуеш от барабаниста "би ли се намалил, много се извинявам, ама... ...'щото не мога да си чуя барабаните"
  12. За тези пари, определено бих взел по-мощното, въпреки, че ГК-то е на промоция и реално е два пъти по-скъпо. ...щото ако са нужни 150 вата, примерно, 175-ватовото би се "пънало" доста повече от 250-ватовото, м общия случай. Ако се търси "якият тон", в РФ-то имаше 30 ватови SWR-та, с една 10-ка, около тези пари (12-ки, на 60 вата - също) но не е много хубаво да се ползват за сценичен монитор.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.