Jump to content
Българският форум за музиканти

Дани55

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Дани55

  1. Дани55

    Sound Forge

    NOUSE REDUCTION е допълнително инсталиран плъгин.Няма го в инструментите на оригиналната програма.
  2. Има различни формати за Караоке.Разполагам с CD+G, MIDI kar, KRF около 15 000 песни за РС. За ДВД имам окло 2 000 песни в формат DAT,avi, DIVX.CA+Gr и DVD повечето от които съм купувал или запенял от колеги.Свалял съм и от Youtube а там има много но са в flv формат и допълнително ги конвертирах в DIVX.Допълнително се номерират и именуват. За повече информация пощата ми е Kotuzov55@abv.bg. Драсни някой ред
  3. Пробвай Karafuh 1.8 Свири почти всичко повдига и сваля тоналности. сменя темпото без да променя тоналност и много други възможности стига да се разучи малко.Освен това е и свободна.Успех!
  4. Аз съм Дани55.На Cakewalk 9 може да се редактират МИДИ аудио видео файлове но стилове не може.На друга програма BAND IN THE BOX могат да се правят патерни и да се исползват като акомпанимент за песни но и те са формат само за BAND IN THE BOX.За стилове в миди формат не съм чувал.Всеки модел клавир има собсвени формати стилове. Даже от една марка но различни модели стиловете се различават по формат
  5. Дани55

    Sound Forge

    В момента прехвърлям стари аудио записи от касетки на РС и знам че може да се изчисти шума от лентата с NOUSE REDUCTION от tools но не мога да го направя. Ако някой е работил и знае как става да драсне някой ред. Много ще съм благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.