Jump to content
Българският форум за музиканти

Дани55

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Дани55

  1. Аз именно със Sound Forge работя и съм изключително доволен от тази програма. Щом спокойно мога да си свалям музика от всеки един сайт и качеството се запазва, но с този инструмент не съм работил защо не потърсиш уроци в интернет, ако не намериш ще говоря с един приятел DJ може да знае нещо

    NOUSE REDUCTION е допълнително инсталиран плъгин.Няма го в инструментите на оригиналната програма.

  2. Здравейте,

     

    Може ли някой да ми помогне да си намеря от къде мога да сваля караоке файлове, но да могат да се пускат на обикновенно ДВД, а не на компютър. Имам доста файлове, но са с разширение .kar и не стават за ДВД.

    Има ли вариант някак си да ги конвертирам така, че ДВД-то да ги чете (разбира се с надписите на песните)-напр. в avi, divX т.н.

    :)

     

    Благодаря предварително на всички.

    Има различни формати за Караоке.Разполагам с CD+G, MIDI kar, KRF около 15 000 песни за РС.

    За ДВД имам окло 2 000 песни в формат DAT,avi, DIVX.CA+Gr и DVD повечето от които съм купувал или запенял от колеги.Свалял съм и от Youtube а там има много но са в flv формат и допълнително ги конвертирах в DIVX.Допълнително се номерират и именуват. За повече информация пощата ми е Kotuzov55@abv.bg.

    Драсни някой ред

  3. Здр.колеги,може ли някой да каже,как без клавир да запиша на PC- стил на midi,ползвам Cakewalk 9 .Благодаря

    Аз съм Дани55.На Cakewalk 9 може да се редактират МИДИ аудио видео файлове но стилове не може.На друга програма BAND IN THE BOX могат да се правят патерни и да се исползват като акомпанимент за песни но и те са формат само за BAND IN THE BOX.За стилове в миди формат не съм чувал.Всеки модел клавир има собсвени формати стилове. Даже от една марка но различни модели стиловете се различават по формат

  4. В момента прехвърлям стари аудио записи от касетки на РС и знам че може да се изчисти шума от лентата с

    NOUSE REDUCTION от tools но не мога да го направя. Ако някой е работил и знае как става да драсне някой ред.

    Много ще съм благодарен.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.