Jump to content
Българският форум за музиканти

hahorat

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hahorat

  1. Стахотно. Мерси много.
  2. Цял форум за музиканти и нито една тема за този чудесен инструмент, който е основен за много български народни песни. Аз съм чувал наистина невероятни изпълнения на акордеон. Хайде споделете впечатления, опит, кажете нещо за самия инструмент.
  3. Мерси много. Вече се ориентирах. Ще посетя магазина. Явно ще избера Ц70.
  4. Мерси, намерих сайта на някакъв магазин Динакорд и там има цени на Ямаха. Цифрата която съм дал е по-скоро ориентировъчна. Т.е. и китарата, която препоръчвате остава като вариант, но все пак може би е по-разумно да започна с някоя по-евтина. Какво ще кажете за Ямаха CS40 ( spruce top, bottom &sides: meranti, neck: nato, 217 лв )? Както и за:
  5. Ямаха имат и по-евтини модели. http://www.musik-produktiv.de/sitemaps/Kon...d/!18121995 Знаете ли къде се продават в София и моля дайте мнението си за тях.
  6. Току що попаднах на следното мнение във форума: Какво ще кажете за тази китара? Видях в Интернет, че е скъпичка. Къде се продава в София?
  7. Здравейте, въобще не разбирам от китари, но искам да си купя една и да се науча да свиря. Като се има впредвид, че слушам класическа музика става ясно, че не ми трябва китара за пънк, метъл или хард рок, а китара за неща като Пако де Лучия или Карлос Барбоса. Моля за съвет каква китара да си купя. Склонен съм да отделя 200-300 лева ако е необходимо, но не се изхвърляйте.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.