Jump to content
Българският форум за музиканти

hahorat

newbies
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hahorat

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китара
 1. hahorat

  Хармоника

  Ииит дис :
 2. hahorat

  Нотички

  Стахотно. Мерси много.
 3. Цял форум за музиканти и нито една тема за този чудесен инструмент, който е основен за много български народни песни. Аз съм чувал наистина невероятни изпълнения на акордеон. Хайде споделете впечатления, опит, кажете нещо за самия инструмент.
 4. Дворжак и Мусоргски.
 5. Мерси много. Вече се ориентирах. Ще посетя магазина. Явно ще избера Ц70.
 6. Мерси, намерих сайта на някакъв магазин Динакорд и там има цени на Ямаха. Цифрата която съм дал е по-скоро ориентировъчна. Т.е. и китарата, която препоръчвате остава като вариант, но все пак може би е по-разумно да започна с някоя по-евтина. Какво ще кажете за Ямаха CS40 ( spruce top, bottom &sides: meranti, neck: nato, 217 лв )? Както и за:
 7. Ямаха имат и по-евтини модели. http://www.musik-produktiv.de/sitemaps/Kon...d/!18121995 Знаете ли къде се продават в София и моля дайте мнението си за тях.
 8. Току що попаднах на следното мнение във форума: Какво ще кажете за тази китара? Видях в Интернет, че е скъпичка. Къде се продава в София?
 9. Здравейте, въобще не разбирам от китари, но искам да си купя една и да се науча да свиря. Като се има впредвид, че слушам класическа музика става ясно, че не ми трябва китара за пънк, метъл или хард рок, а китара за неща като Пако де Лучия или Карлос Барбоса. Моля за съвет каква китара да си купя. Склонен съм да отделя 200-300 лева ако е необходимо, но не се изхвърляйте.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.