Jump to content
Българският форум за музиканти

пепел

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

пепел's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-28

Обществена Репутация

  1. пепел

    Преходник

    Човека по горе каза,че може да стане с преходник.А инъче е ясно,че не може направо.Има само един input.По принцип трябва да има нещо такова се едно като сплитер един вид.
  2. пепел

    Преходник

    Да едновременно искам.Значи да минават през процесора двете,а инъче ще отиват в 2различни кубета.За 2ма,3ма човека ще свирим и само 1 процесор и затова.Та какви преходници има?И от къде да си купя?
  3. пепел

    Преходник

    Значи имам 1 процесор и искам да го свържа с 2 или 3 китари.Някакъв преходник ли ми трябва?И какъв по точно?И дали са евтини?
  4. А с този адаптер ще мога ли да захраня 1 ефект.Има до 12V. Цък И тука се вижда има си 5-6 жака Цък 2
  5. Значи намеквате че mxr-a е по добър избор от zoom-a?
  6. Ами другите процесори дето имат вградени пресети на Maiden са по скъпи и нямам пари за тях сега.И затова като начало ще взема по евтин.Апък по нататък ще знам вече кои да взема специално за maiden
  7. Мисля да се спра на mxr,digitech или zoom 505 тои маи има повече eфекти.Някои които е ползвал някои от тези да каже добри ли са. Тоя mxr plus или zoom 505 Маи клоня към zoom-а
  8. пепел

    Iron Maiden ефекти

    Значи препоръчаите ми някои ефект или процесор.Трябва ми за iron maiden техни песни и от него тип.А също и за други примерно рок и малко метъл.Потърсих в нета и ми излязоха тези които използват maiden Dave Murray's set-up: a MXR Ten Band Graphic Equalizer pedal; a MXR Phase 90 pedal; a MXR Distortion+ pedal; a Dunlop Cry Baby wah pedal; a Pete Cornish splitter box; Кажете кои ще ми е наи полезен защото имам възможност да си купя само 1.И ако не нямеря в форума точно тоя да търся някакви подобни ако знаете. Извинявам се ако има подобна тема но не намерих
  9. Лоша идея.Тези комплекти няма да са по различни от тия на squier или подобни дето има в xxxx и другаде.Супер некачествена стока.По добре си вземи китара 2ра ръка тези пари около 300 и някфо кубе за 30-40 ще са с много по добро качество.И все пак наи добре да я пробваш преди да я купиш а така ще ти я доставяти чак тогава.Ти си решаваш
  10. Тия 3те упражнения дето си ги дал със сичките пръсти ли трябва да се свирят?1234 и на следващата струна пак така или?
  11. Имам cort m200.Китарата е без тремоло.Само първите 3 струни са по ниско и се чува един звънлив звук освен тона от някои прагче.Другите са добре.Това се чува от 1во почти до последните прагчета.Понеже не ми е ясно как ще стане това ще ми обяните ли и ако има някои видео урок още по добре.
  12. Начи иам ел китара cort m200 2ра ръка та когато свиря на 2ра и 3та струна някаде от 1-10то прагче като натискам се чува един звънлив звук+тона на самото прагче.На другите струни нее така.Дали ша е от струните?
  13. Да бе ясно ми стана по рано си я настроих.Мерси
  14. Начи тряба да си ползвам и слушалките дето на тях е микрофона че да ми отчете ясно
  15. Ами пробвах този ап тунер ама неми върши работа не настроива или др път нищо не отчита като го пусна.Сложих си нови драивъри на sound картата пак така.Може и от кабела ми дето го свързвам към компа щото е един тънък такъф и малко калпъв.Препоръчаите някои др тунери пак така с отчитане дето е не само по звук да трябва да настроивам. А кое гнездо е line in щото досега само през микрофона я свързвам китарата?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.