Jump to content
Българският форум за музиканти

cecoj

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавир

cecoj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много благодаря за отговора. Вече имам дискета със програмата. Имам друг проблем. CASIO-то чете MIDI фаилове формат SMF0. И сега ми трябва конвертор MIDI to SMF0. Намерих едно KARCASIO, но иска регистрация. Ако знаете друга програма кажете? Благодарности!
  2. Знае ли някой CASIO CTK 811 какви стилове чете, или с какво могат да се конвертират като за касио? Много благодарности!
  3. Батерията е опасна ако изтече и накисне платката. Чарковете не са скъпи ако има повредени. Интегралките са не повече от лев бройката. Може би ще е проблем ако има скъсани гумучки на клавиатурата. Има сервиз в Благоевград, но там нещата са по скъпички. Ако си близо до Монтана мога да съдействам.
  4. Това чудо се появява на пазара през 1981 г. http://www.protechnica.bg/read.php?mCat=14&id=43 инструмента изобщо не е за изхвърляне. Мога да ти пратя схеми за него. И щом има звук другото е поправимо, аз съм въстановил два, единият е вкъщи.
  5. cecoj

    Technics Kn-3000

    Е щом не се закриват теми, да продължим темата Technics. Някой чувал ли е как звучи KN5000 ? На клипчетата в Youtube звучи като у фуния. Така ли си звучи, или там записа не е добър ?
  6. cecoj

    Technics Kn-3000

    Благодаря че се отзовахте! Мога ли да закрия темата? И как?
  7. cecoj

    Technics Kn-3000

    Здравейте колеги! Някой да е ползвал или ползва сега Technics KN-3000 ? Що за свирка е това,струва ли да си купя ? Попадна ми на добра цена. Намират ли се стилове, като се конвертират каво се получава? Дайте малко инфо. Ще съм много благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.