Jump to content
Българският форум за музиканти

The_tormentor

новаци
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно The_tormentor

  • Рожден ден 07/17/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    burgas

The_tormentor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Поне за мен истината е следната - сичко американско е с неоправдана изкуствено надута цена така са и в музикалните инструменти,така са и в колите,така са и в техниката.
  2. The_tormentor

    DF-7 Vs. MT-2

    Dball не съм съгласен с теб относно "метълския звук" на Fender Superchamp XD,понеже аз съм собственик на точно такъв амп.Да верно е че има допълнителни екстри като : дилей,хорус,ривърб,също така и чудесен чист канал.Но проблема с тоя усилвател се крие в гейна,не съм разучавал схемата му и може да се изкажа малко неподготвено но си мисля,че дистъра заедно с другите ефекти са намират в процесор и в това се крие причината драйва да не е достатачно стабилен,но поне аз си разреших проблема като си купих Line 6 Uber Metal и благодарение на превъзходния клийн канал звука,който изкарвам е перфектен за брутални резачки.
  3. Здравейте!Понеже съм забелязъл,че във форума има хора които се интересуват или занимават с електроника,искам да ви питам дали можете да ми кажете някой сайт от който да извлека информация за пиезоелектриците и всичко свързано с тях.Тази информация ми трябва за курсовата ми работа по електроника,така че ще ви бъда много задължен ако ми помогнете
  4. То ако ще си купуваш по-нататък оригинален флойд то направо е по-добре да си земеш китара от по-висок клас , защото оригиналния флойд е 200 евро и просто не си заслужава да го сложиш на китара от нисък клас ...
  5. Metallica - Orion Guns'n'Roses- Don't Cry Guns'n'Roses- Sweet child o mine Guns'n'Roses - November Rain Testament - Practice What you Preach Testament - Souls of Black Testament - First strike is deadly Testament - The Formation of Damnation Както и много други на Testament - Алекс Сколник е ненадминат в това отношение шапка му свалям ,прецизен до най-малкия детайл
  6. Има един много лесен начин да разбереш дали и къде се продават такива протектори отиваш в няколко магазина за китари и проверяваш,питаш,разпитваш.Според мен тая тема няма особен смисъл да се създава,при положение че има и гугъл и интернет за тая работа,пишеш в гугъл "протектори за адаптери" и ти излизат сума ти линкове.Освен това тази тема се превърна в пълна безмислица и сборище на оф топик Според мен темата трябва да се затвори,понеже не виждам по нататъшното и просъществуване
  7. Хахахах тва найстина ме съсипа , само не ми стана ясно към кой жанр музика си се насочила,защото за всеки жанр си е различно,но и какво точно не ти е ясно - нямаш идей за какво да се пее в песента ли или просто имаш вече зададен инструментал и към него не можеш да са напаснеш от към ритмична гледна точка.Кажи ни точно какъв ти е проблема,а относно за това колко рими можеш да пъхнеш в 1 куплет,ти си решаваш може да няма нито 1 рима,а може и на всеки ред да има рима.При метъла не е кой знае от какво значение да има рими,важното е текста ти да е смислен,виж в рапа мисля че беше препорачително да има рима,не знам отдавна не съм слушал рап - има няма 7-8 години .
  8. Пратете и на мен телефона и координатите на този Стоян Маринов или на някой друг учител по китара за гр.Бургас
  9. Напълно съм съгласен с колегата Kolio_k по въпроса за темите,които са се коментирали десетки пъти,НО пича който е написал тая тема е новак и просто не са е ориентирал в обстановката във форума нека проявим малко солидарност и не му се репчим насреща,нека да му дадем съвет за да не земе да са прекара с някоя кофти китара и след тва да са чуди какво да прави. KEEP IT METAL !
  10. Ае хора стига с тия оф топици от вас бе . L.K кво та бърка тебе какво си е казал маняка.Или му отговори на въпросите които е задал,или просто не са меси в чуждите работи.Ако ще и две хиляди да даде за първа китара тва си е негова работа,има ги парите дава ги,а тва което вие го правите си е живо злорадстване.Като сте нямали пари на времето за да си купите по-скъпа първа китара,сега почвате да злорадствате за това че пича ще даде 500 лева за китара.
  11. Ае понякога много ви са чудя на коментарите.Пича ва пита за китарата,дали си струва за тези пари и дали ще звучи яко в компа,а веднага вие го почвате с коментарчета от типа "Ми те Металика не свирят през компютър", "Ми ти кат си начинаещ,ко ше са изръсваш с толкос пари,купи си Squier".Вас к'во ва интересува колко пари ще даде,да не сте му ги давали вие тия пари?Пича си има сухото и е готов да го вложи в един велик инструмент като китарата,вие просто или му отговорете на въпросите,или не давайте безсмислени коментари,колкото ей тъй за спорта ! Иначе китарата е яка и като за начало можеш да си я пуснеш през компа,но много скоро ще се обедиш,че усилвателя е по-добрия вариант,но като нямаш пари за усилвател по-добре на 1-во време през компа,събери 3-4 стотака и си земи свестен усилвател,а не някой Беринджър. П.П. Аз да ти кажа честно пич за тия пари ходи си земи 1 Jackson начална серия ся ги гледам,че са на "примоция" в Райзинг Форса за 400 кинта. Аз лично съм си с такова Jackson-че модел Warrior JS,но тебе ти препорачвам Dinky,защото по-лесно можеш му намериш калъф,все пак нали банда ще правите тряя ти калъф за китарата да я мъкнеш по репетиционни.Иначе и аз съм от Бургас,като си земеш китарката и задобрееш малко може да напрайм едно джам сешънче ей тъй за кефа. П.П. Между другото един съвет от мен,като си я зимаш китарата извикай някой,който е напред с материала за да си каже мнението на място и да я тества за соунд и т.н. И като седнеш са учиш да свириш,ако найстина искаш да научиш нещо трябва да си много постоянен просто всеки ден трябва да отделяш 1-2 часа ,но всеки ден,защото ако спреш както аз направих,ще изостанеш много с материала,по-добре са запиши на уроци по китара или гледай интензивно клипчета по ютуб и други сайтове за техника на свирене,защото един път научиш ли грешна техника на свирене след това много трудно можеш да я оправиш.
  12. Да наистина,земи пусни няколко семпълчета,за да са накефим на тая изрудска китара,според мен яко резачка ще вади
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.