Jump to content
Българският форум за музиканти

sisito7b

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sisito7b

  • Рожден ден 07/17/1996

Contact Methods

  • AIM
    sisito-svoge

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Своге

sisito7b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ти ! : ))) Сега като чета тези неща, които си писал, нищичко не разбрах Но нали си имам брат, той ще оправи положението ! Така, че ще пиша веднага щом бате стане нещо.
  2. Здравейте ! На 17 юли имах рожден ден и ми подариха микрофон. Още същия ден го пробвах, но нещо не стана... Когато го включих в компютъра и започнах да пея, не издаваше звуците, само можеше да ги записва, като скайпов микрофон (програмата беше Audacity ). Сега да ви попитам какво трябва да направя, за да може да си работи. Послепис Микрофона е на Philips, Super lightweight http://www.twenga.co.uk/prices-SBC-MD110-P...ophone-126890-0 (микрофончето на pic ) Благодаря ви предварително !! )[/b]
  3. ,,Публиката е жестока и не прощава грешки. Аз казвам това което чувам.,, Ok съгласна съм, обаче метни един погледа на това клипче : А сега и на това : Забеляза ли разликата в пеенето ! Пея песента по- хубаво от нея ( спрямо второто клипче ) ! Детето пее->мама казва че е супер ( може да казва, обаче аз знам, че имам грешки )->никой не и прави забележка->излиза пред публика и О УЖАС остава "неразбрана" от невежите тъпаци от публиката Не ме разбирай погрешно ( че се заяждам с теб ), но примера достатъчно показва, че и тя е аматьор. С малко повечко внимание от професионалист ще стане. Вярвам в т'ва !!!
  4. Проблема е, че нямам приятелка, която може да пее Иначе можеше и да стане. Вече съм решила, че ще ходя при Роси Овчарова от ,,Star Academy''. Надявам се тя да помогне. По скайпа говорих с нея и тя каза, че преподава и във Варна, и ще се върне в София на 8 юни.Предполагам, че оттогава ще посещавам уроците и. Стискайте палци и се надявайте, че ще имам прогрес.
  5. Не се засягам толкова много от твоите думи, защото все пак съм неопитна и все едно съм паднала от Марс - нямам и грам понятие как да пея правилно... А виж са е друго ако отида при някой професионалист, който да ме обучава (аз вече мисля, че ще се насоча към Роси Овчарова от ,,Star Academy,,). Пък и аз си мисля, за да ми се отдава пеенето трябва да имам 1 процент талант, а всичко друго да идва от сърцето и душата. Тоест не е толкова важно да пея толкова добре, а да почувствам песента и да я изживея.Но да не се правя и аз трябва и талант, и тренировки .Благодаря ти ( донякъде ), че ме критикува, защото така се мотивирах още повече . Щом искаш ще се пробвам с този запис да те опровергая ( въпреки че не е много обедително ) : http://www46.zippyshare.com/v/85676774/file.html Хора спокойно си ме критикувайте! Ще издържа на натиска Искам да знам какви са ми грешките П.П Пробвах с караоке версии и ми е още трудно
  6. Мяу, мяу, мяу, мяу, мяу. Тия двамцата разбиха belting-a. Чух записа ти. Да си била със запушен нос, настинала малко вероятно? - Еми запушен ми е. Но тва не е толкоз голям проблем. Че така ми се счува, сякаш ти е трудно да дишаш през носа. И кой подсвирква така досадно на заден план? - От един сайт - Imo.im при получавене на съобщение, то тва е нещо като скайпа. По принцип е грешка да пееш, докато самата песен звучи. Така в огромния процент от случаите пеещите слушат оригиналния на записа вокал и не могат да обърнат внимание на собственото си пеене - често срещано е, особено сред кандидат певците, които не свирят на инструмент, който оабче да не е духов, по очевидни причини. Затова с инструментали на песни е добра идеята да се учиш или поне някакви караоке версии. - ОК !
  7. Ооо, не само! Тя и софтуер за запис си свали, и се записа, и КОГА се научи да си записва файловете в мп3 формат, та и да ги качва за споделяне просто не знам! - Aaa всичко направи бате Браво на теб! Ноооо пеенето е доста неточно - Дам Я аз да питам още нещо: със слушалки ли си на тоя запис??? - Не. Освен фалшивките тонове, реагираш и с лек закъснителен ефект, сякаш нещо ти пречи да се ориентираш. - Ми не знам и аз защо така се получи, може би се притеснявам мнооооггооооо. Ползвай САМО микрофона, за да се чуваш. - И още едно въпросче: думчките защо не са уверени, а? - Оппааа !!! Това са два допълнителни фактора на стрес (освен че всичко ти е ново и сигурно не спиш нощем от емоции... - Ахам ) Почини, премахни тия две пречки (ако са тия) и... пак опитай, ама спокойно. - ОК ! И учене ще трябва, то е ясно, стига да има подходящ преподавател някъде наблизо. - Ми да аз мисля да ходя при Роси Овчарова, но чакам още отзиви за нея. Те ти и инструменталче на тая песничка, ако искаш да опиташ и с него. -
  8. Някой, който е ходил при Роси Овчарова от ,,Star Academy", може ли да ми каже впечатленията си от нея ?
  9. Между другото м,оже ли някои да ми каже дали Роси Овчарова от "Star Akademy" е добра преподавателка, защото мисля да ходя при нея, но все пак да попитам. Който е ходил при нея нека да сподели
  10. Първо, благодаря ти за смелостта да пуснеш записа си. - E, няма защо ! Аз благодаря на Бог, че поне ти не оглуша !!! Въпреки, че имаш доста нечисти моменти - Е и двамата знам, че са изключително много , смятам, че гласът ти е много хубав - Багодаря ти ! и ако се занимаваш с педагог по джаз и поп пеене, както и солфеж, ще стане много добре. - Да се надяваме ! Ти все пак не си се занимавала с музика и гласът ти не е обработен и пееш от съвсем скоро. - Ахам. Аз смятам че може да се получи хубаво, стискам ти палци. - Благодарско отново и на теб, и на всички, потрудили се да ме изтърпят !
  11. Visit My Website Visit My Website До сега съм търсила всичките тези уроци, които ще ми помогнат да оправя ,,пеенето,, си !! Надявам се да ми помогнат ! Само малко да поспя, че стана доста късно, и утре като петел ще събудя всички с крясъци Стискайте палци !!!!
  12. Въобще не е хубаво !!!!!!!! :) Не знам защо, но мисля, че имам някакви надежди, обаче МНОГО УРОЦИИ ! Oхх ушите ми
  13. И все пак ще ви изпратя едно записче, което е едно от милионите, които записах !! Много съм настоятелна ! На него брат ми казва, че вече му е писнало от тази песен, а сайта един сайт само ме прекъсва, че имам ново съобщение. Но все пак се старая !!! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, ОТДЕЛИЛИ ВРЕМЕТО СИ ЗА МЕН !!! my song
  14. ОФФФФФ, то май на нищи не се получава УЖАССС !!!! Направо ще се побъркам. Мислех, че става добре, но май ще ходя на уроци, защото много обичам да пея, а не се получава. Предлагам да не пращам нищо, защото е ужасно !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.