Jump to content
Българският форум за музиканти

irrealizable

Members
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

irrealizable last won the day on Юни 13 2015

irrealizable had the most liked content!

Относно irrealizable

  • Рожден ден 08/26/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано, китара, вокали

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

767 профилни разглеждания

irrealizable's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Много готин кавър. Следващия път може да добавиш само един ривърб на китарката, за да няма накъсвания на звука.
  2. +1 за Create XT на TC Helicon. Преди няколко години го купих от колега за 300лв, когато на пазара беше малко над 400лв. Поевтинява техниката, а сега гледам, че вече не се предлага и единственият вариант остава на старо. Изключително опростен и интуитивен дизайн, лесно се добавят всякакви ефекти на банките. Ако не ме лъже паметта, всеки стил/ефект има по 9-10 вариации, които можете да избере при задържане на съответния бутон. MIX настройката е страшно полезна. Най-основното, което трябва на един вокалист, даже с някои глезотии.
  3. С последното попълнение RV5 нямам повече място аз (и пари).
  4. irrealizable

    VMB Optocomp

    Бях при него миналата година с един Маршал и ми показа ефектите, разцъка ги всички през неговия усилвател. По мое мнение звучаха доста прилично. Каза, че ги дава да ги боядисват някъде, така че най-вероятно вече не ги пръска със спрей. Исках да разбера, дали някой е пробвал компресора и го е сравнявал с други, с CS3 например, но тъй като темата стана по-обширна, може да споделите и за другите ефекти.
  5. irrealizable

    VMB Optocomp

    Здравейте! Някой ползвал ли го е? Какво ви е мнението, ако сте, и как бихте го сравнили с наложените марки на пазара?
  6. Благодаря за помощта на всички! Разбира се, че съм имал предвид копчетата на потенциометрите. Станала е грешка.
  7. Ако наистина се опре до нов, тъй като предполагам, че в нашите музикални магазини няма да има, къде мога да се насоча и има ли значение какъв е точно? П.С: Извинявам се, че бях пуснал темата в грешен раздел.
  8. Здравейте, Днес взех един Marshall AVT50 от един "колега". Има външни забележки, оказа се и че ривърбът е за ремонт. Беше изключително зле поддържано - мръсно и с наранявания по толекса. Не разбирам хора, които се отнасят към техниката си по този начин. Както и да е де, потенциометрите също са наранени, а един липсва. Те са от тип Push On D Shaft, които доколкото разбирам са трудни за намиране. Въпросът ми е някой знае ли магазин в София, където евентуално може и да се намират такива части? Разглеждах в един UK сайт: ЛИНК, но там са в комплект по 8, а на мен ми трябват 10, също и не съм уточнил въпроса с доставката. Ривърбът го оставих в JAM Music Shop. От там ми казаха, че ще попитат човек, който може и да го ремонтира, ако му се занимава. В случай, че не се получат нещата, как ще ме посъветвате да постъпя? Едната бобина е извън строя и е за пренавиване. Поздрави!
  9. ЗИПКОД & Levon Manukyan Collegium Musicum - Back in Black (Rock & Symphony Пролет '13) http://youtu.be/1X_IX-sDVtg
  10. Последен Момент & Levon Manukyan Collegium Musicum - I Don't Wanna Miss a Thing (Rock & Symphony Пролет '13) http://youtu.be/b6HoS3Y5In4
  11. Да, от там е. Аз съм доволен, засега съм нямал никакви проблеми, макар че го взех лятото. Много по-организирано и удобно е така!
  12. Ползвам от много време Тортексите на Дънлоп и съм много доволен! Приятни са на усещане и поддържат добър контакт с пръстите (но им вдигнаха цените гадовете)! http://www.musicworld.bg/bg/c_648/i_34429/Dunlop_488P1_0.html http://www.musicworld.bg/bg/c_648/i_27198/Dunlop_418P_88.html
  13. Да се похваля и аз с нещо ново: Boss DD7.
  14. Такава в никакъв случай не си купувай. Супер паянтовата история е. Бих ти препоръчал Koenig & Meyer или Hercules. Имам и от двете и съм много доволен. Сега съм с тази http://www.thomann.de/de/km_27105.htm .
  15. То не остана, ай скоро ще идвам да пием вино и да мезим!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.