Jump to content
Българският форум за музиканти

radooo

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно radooo

  • Рожден ден 11/28/1997

Previous Fields

  • Инструмент
    китара (guitar)

Contact Methods

  • Website URL
    http://farhatguitar.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Много и различни :D

radooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Кажете нещо, намоример за улесняване на преминаването от прагче на прагче . Или нещо подобно.
  2. За мен ако може: Bon Jovi - Runaway, Guns'n roses - November rain . Прати ги на rado_yea@abv.bg
  3. За мен ако може: Bon Jovi - Runaway, Guns'n roses - November rain . Прати ги на rado_yea@abv.bg
  4. radooo

    Epiphone Vs Vintage

    Според мен Epiphone е по-добрата марка. И мисля по-късно да си купч такава !
  5. Добре де, но нали само по цвят не може да се определи една китара !?! А иначе Bummer прав си , но аз просто да се орентирам горе-долу.
  6. Любопитно ми е кой с каква ел.китара свири? За да разбера каква китара да си купа по-късно . Защото още съм с класическата !
  7. Благодаря, но не съм толкова новак и Smoke on the water одавна я свира. Но имах предвид да не пишите някво супер трудно соло. Но вие добре сте разбрали, като казахте например Death-Crystal Mountain. Ще я разуча и ще почна да я свиря. И отново
  8. Не намерих такава тема ( сигурно защото не съм се ровил много ), но всеки да сподели по някоя песничка която той обича да си свири от време на време, но не съм от най-добрите китаристи , такаче да не е много трудна! Предварително
  9. Аз също съм с Уолден и съм доволен. На добра цена са и ако ти е първата китара, това е доста добър избор. Препоръчвам ти я.
  10. Аз имам Walden и съм доволен от нея. И аз ти я препоръчвам.
  11. Готина е, Ангъс Янг е със същата , но за повече инфо прочети това: http://translate.google.bg/translate?hl=bg...50%26prmd%3Divs
  12. Аз си купих струните от този магазин. Ето за да видиш къде са намира: http://www.camerton99.com/. А до колкото как се нарича тази пластинка. Нарича се "долно магаренце"
  13. Готини са, ако това имаш предвид: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://...024&bih=550. Но кажете ако знаете подробности. Аз лично за първи път я виждам.
  14. Ето ти една дето намрих: http://www.youtube.com/watch?v=Lnvgxce4v_U, ама пич кво като си с кухарака и аз съм с така ва, ама това не ми пречи от време на време да си свиря и други мелодийки (например за ел.китара). Забий рок!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.