Jump to content
Българският форум за музиканти

drago hazart

Members
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    7

Всичко публикувано от drago hazart

  1. Здравейте колеги, "Конкурент" в БНТ 01.07.2021г. Първа песен "Дай ми време"на 05,30 минута, втора песен "Луда нощ" на 34,15 минута. Поздрави и много бира в жегата!
  2. Конкурент-Музика на живо-Hills of Rock 2019/ Whitesnake night
  3. "КОНКУРЕНТ"- "РОДЕНИ ЗА РОК". ПРЕДСТОЯЩА ПРОМОЦИЯ НА 19.06.2018 20,00Ч. СОФИЯ - НДК - СТУДИО 5. ПЕСЕНТА С ВИДЕО-КЛИПА ЗАЕДНО С АКУСТИЧЕН СЕТ ОТ АВТОРСКИ ПЕСНИ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН ОТ ГРУПАТА.
  4. Здравейте Колеги, Поздрави с едно мое парче.
  5. ...Здравейте Колеги, от 2 години това парче ми се въртеше в главата и накрая се реших. Има какво да се желае по него, но и така става.Поздрави
  6. Здравейте Колеги, според мен трябва да има такъв раздел. Има смисъл както за търсещите песен и текст, така и за творците. През следващите години може да се окаже, че доста добри парчета са тръгнали от този форум. Винаги има смисъл, когато се създават нови възможности.Поздрави
  7. drago hazart

    Перцето

    Перцето с което свириш или ще те забие или ще ти е приятно. Ти трябва да намериш твоето. Поздрави/Драго Блондо...или поне аз така търся до ден днешен.Има огромен смисъл.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.