Jump to content
Българският форум за музиканти

Palq4o

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Palq4o

  • Рожден ден 05/15/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Palq4o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. По-горе - Авторката да се чете Авторската.
  2. Авторката музика също влиза в нашите планове и то на ключова позиция. Не сме планирали да се ограничаваме
  3. Здравейте колеги, имам удоволствието да ви представя Музикална агенция "Суперсакс". Казвам се Николай Узунов и свиря на саксофон професионално вече 10 години. Някой от вас ме познават - други не - повече информация за мен можете да намерите в личния ми сайт посочен в подписа ми. Обръщам се към вас, защото смятам, че можем да си бъдем полезни. В края на миналата година аз и още двама колеги съзадохме една нова музикална агенция, чиито предмет на дейност е - музикално оформление на заведения и мероприятия. Нашата идея е не да зареждаме заведения (с картофи и зеле) а да подбираме правилната музикална среда за дадено събитие или заведение. За първите 2 седмици от съществуването на агенцията вече сме организирали музикалното оформление на четири парита - информация за минали събития. За осъществяването на дейност като тази, която ние ме си избрали, имаме нужда от контакти с вас - изпълнителите. Нямам предвид само тези от вас, които са широко известни и почти всеки пети барман в София може да ти намери телефона им. Имам предвид всички вие , които свирите професионално, и имате желание да работим заедно за една по-добра музикална среда (и за пари разбира се). Очаквам от вас да ми изпратите снимки, записи и описание на вашия състав, както и в какви стилове свирите. Информация относно групи, състави и т.н. (без ограничения в стила, който свирите) можете да ми изпращате на email-а посочен в секцията контакти на сайта на агенцията. За всякакви въпроси и предложения можете да използвате същия email адрес. Ще се радвам да работим заедно. Поздрави Николай Узунов
  4. Защото е теория на музиката в елементи тоест разглежда детайлно всеки елемент
  5. Бай Милане здрасти Ма ние се посъбрахме а Сууупер Поздрави на всички
  6. Аз примерно се блъсках по оркестри, по групи , по кораби и най-накрая к'во ?? - Стигнах до извода, че да живееш от музика трябва да свириш постоянно т.е. да има къде да свириш, да те правят на маймуна за никакви пари и дори след 20 години за да изкараш нещо от музиката пак трябва да си там ....иначе няма вариант да ядеш.Всички знаем каква е ситуацията в БГ... Един пример знаете ли колко саксофониста в българия свирят с DJ хаус музика ? Отговарям Ви веднага - 2-ма ....опа ...от преди 2 седмици 1 (щот се отказах от свиренето за пари). Също така - има пълен глад за изпълнители на духови инструменти за свирене с DJs и к'во ...една ниша си стои празна ... Абе ужас ...
  7. Шшшшш Фагот Къде се загуби бре ??? Как е семейството ???? Я съм решил да стоя у БГ ...много е свежо
  8. Palq4o

    Какъв тип сте

    Най-обичам да куфея ,когато свирим "Плийз Рилийз ми" или "Уондърфул Тунайт " .. Хората се хващат за главите ...Голям смях .. Е от следващия месец спрам да го правя ! Реших да прекратя със свиренето за пари ..дали е грешка това ????
  9. Е де ...тва или е черногледство или е реализъм ..надявам се ,че е първото ! :hello:
  10. Ние сме до края на тази седмица на Принцесата оф Скандинавия и после на Кинг-а оф същото ... Днес е един мрачен ден в швеция ...Дидо стои до мен и си лафи по скайп-а - Праща ти много поздрави също ! Яна и Емо се телепортираха след репетицията(преди малко) и не съм ги виждал от тогава ..ама ще си поговорим с тях след малко ..баси след 35 минутки почва Плийз Рилийзми .... Ама но уей .... Аре аз се ориентирам към цигулиране ! Дописане !
  11. Ма съм Хентелегентен ...да бях прочел и втора страница преди да питам глупости ! Сори Приятелчета ама ... - Т'ва си е за мен !
  12. Еее Topsun , ама как ме напомни за часовете по духова оркестрация ...ееее Бай Кольо ...Бог Да го прости ! А кой оркестър дирижираш ??? Къде ??
  13. И кой спечели в крайна сметка ,че не съм в Бг и нямаше как да отида в суинга ? :wall:
  14. Palq4o

    Има ли Смисъл?

    Аз си мисля ,че първо трябва да свириш за себе си за да се отпуснеш и да почустваш удоволствие от свиренето ...след което публиката (бройката няма значение) поема вълната и започва да се кефи ! Всеки знае ,че ако си залепиш една изкуствена усмивка всички ,които те гледат ще разпознаят изкуственото и не само ,че няма да ти се кефят а точно обратното - ще гледат на теб като на пълен профан !
  15. Palq4o

    Какъв тип сте

    Аз винаги се правя на маймуна ... Хората супер много се кефят ...пък като дойде време за свирене - свиря ...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.