Jump to content
Българският форум за музиканти

didith

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно didith

  • Рожден ден 06/06/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    певица

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

didith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте драги посетители на форума.Нуждая се от помощ за едно заглавие на музикално произведение.Можете да го чуете тук --> http://www.youtube.com/watch?v=g6csbUG9Ks0...feature=related Започва малко след началото на клипа.
  2. Възможно е и да е така както казваш.Въпреки всичко аз не намирам за жалост особенни прилики със самият инструментал Иначе песента е хубава. Започвам да мисля че реално инструменталът не съществува а е само фрагмент,част от мелодия вмъкната за фон към определени моменти в сериала.Срещала съм я често и в другите серии. А пък Kurmusik - Calgary това е първото нещо за което се хванах,но както и ти писа няма никаква връзка с мелодията.Има си някаква връзка за самите герои в самата серия и нищо повече. Ако някой има друго инфо с което да внесе малко повече светлина към това което търся нека пише. Не знам дали има някакво значение,но това го копнах от финалните надписи на серията :Musique originale - watson & scheunemann Musique de gйnйrique originale - christina sturmer
  3. Здравейте.От доста време вече се опитвам да намеря един инструментал,но без успех.Този форум ми е така да се каже последна надежда че ще го намеря.Инструменталът го пускат често като фон към един немски сериал.На тази страница http://www.dailymotion.com/video/xbxx5o_aw..._people?start=6 се намира в този епизод на сериала на 2мин. и 83 секунда там където жената вкарва диск в уредбата и той почва.Предполагам че става въпрос за инструментал а не за песен,но може и да бъркам. Ох,дано се намери някой да го припознае.Аз и програма за намиране на песни използвах Tunatic и..нищо Дано съм пуснала темата в правилния раздел на форума ако не преместете я моля където трябва.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.