Jump to content
Българският форум за музиканти

orlin_jv

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавишни ...

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

orlin_jv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Някой от колегите да има General Music GEM WS1 (здрав, с дефект, за части) или да ме ориентирате от къде мога да закупя части за този модел? Може и ориентал или стандартния модел. WS2 също мисля че ще ми свършил работа.
  2. orlin_jv

    Избор на Korg

    Aми не съм наясно, колега, нали затова е форума. Аз до вчера съм работил с друга марка синтезатор плюс още един солистичен Korg X5D, така че серията PA ми е много мътна, затова се допитвам. Между другото бях се насочил към PA80, защото имах колега който свиреше с такъв и по точно с флаш карта на Красен Бонев (ако сте чули за нея) и звучеше много яко. Звънял съм на Красен и той ми каза, че тази информация за PA80 става и за PAx1-Pro. Затова може би съм останал с впечатление, че и той е с флаш карта. Може би е имал впредвид, че може да ми качи информацията на харда или на CD.
  3. Благодаря за инфото, колега. Да пуснах отделна тема, защото тази като гледам е "забравена от Бога" дето се казва. Имам доста предложения за РА80, така че ще помисля още малко. А за РАх1-pro все още не знам в какво състояние е, не съм го гледал, иначе има хард и CD. Що се отнася до това дали синтезатора да е нов или 2-ра ръка и аз съм "за" новия, само че в момента няма как да купя нов. Финансите са ограничени, а и ми трябва спешно, предпочитам да е готов за работа в заведение, отколкото те първа да почвам да правя стилове и настройки.
  4. orlin_jv

    Избор на Korg

    Ами намерил съм го, колега, за 1800. Дайте да чуем и други мнения. Някой ще ми каже ли флаш картите взаимозаменяеми ли са? Ще стане ли карта от PA80 например на РАх1-pro.
  5. orlin_jv

    Избор на Korg

    Продадох си солистичния Korg X5D и съм решил да взема нещо по голямо, но в момента не разполагам с кой знае колко пари, търся клавир до 1700-1800 лв. Колебанията ми са между PA80, PA500 и PAx1-pro. Дайте съвет. Интересува ме кой е по добър за кръчмарска музика, плюсовете и минусите им, койе с хард, кой с CD, взаимозаменяеми ли са им флаш картите със звуците и ритмите и т.н.
  6. Търся помощ при ИЗБОР НА KORG. Спрял съм се на сериите РА80 или РА500. Попадна ми и изгодно един PAx1-Pro за 1800лв. Бюджета ми е до към 2000 лв, даже и това ми е много, не искам да се изхвърлям, но и искам модел който да е що годе изгоден за работа в заведение. Слушал съм и РА800 как "обажда" но са ми много парите засега за него. Не се занимавам основно с музика, това ми е като втора работа, ако мога така да се изразя, така че не искам и най-доброто. Ще се радвам ако ми разясните плюсовете и минусите на трите модела и кой от тях да избера. Също ако някой има за продаване, готов за работа, нека пише или да ми се обади на 0896922233. Но задължително синтезатора да е с хард диск. Препоръчително е и флаш карта да има.
  7. Интересува ме как да преместя стилове от дискета на зипа. Не съм наясно с този модел, а ми се налага да го ползвам временно. Трябва ли да се качат първо на паметта и как точно става, стъка по стъпка.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.