Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
 • Content Count

  3,973
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Posts posted by Hillbilly


 1. Jay Turser,страт модела със Фендер адаптери не звучи много по зле от Фендер.Естествено,както при всички евтини е до бройка,ако имаш уши да чуеш акустично как звучи и да избереш.


 2. Взех един ammoon nano looper,за забавление,втора ръка и не бачка,ма как да разбереш в офис на еконт..

  Значи,елементарен,само с един пот за усилване .Понеже е тру байпас-като се включи сигнал има и мига в зелено,дотук добре,но като го натисна да записва би трябвало да светне червено и да работи,ама не - чува се някакво пращене и писва в един тон (не го вадих кой) като микрофония.Лампата свети зелено,без мигане.При изваждане на жаковете продължава така,като включиш изходния си пищи,само тока като му спреш рестартира.Пробвах дабъл клик,задържане-нищо.

  Някаква идея?Подозирам,че са му пуснали по силен или обърнат поляритет ток.


 3. Е то колкото хора-толкова вкусове.Тука повечето са метъли та ще е черно най вероятно.А според мен страта си е най-красив сънбърст-отново гениални,въпреки,че моите ги правя натурал с шеллак,де да знам-радва ме да се вижда дървото.

   

  • Thanks 1

 4. Ако ти кажа,че съм изрязал заден капак за СГ от месингова плочка на ръка сигурно няма да повярваш..Освен фрезите има и други инструменти като ножовка,пила..,стига да има желание,не е неква часовникарска работа.


 5. Не знам защо,ама дисторшъните верно са отвратителен жужалник,особено в трнзисторен усилвател,е има и изключения,е като стана дума за MXR,Super badass звучи много добре и в транзистор,другите са пчелички.


 6. Не мога да го обясня,но имах стратокастер 75г,който го имаше това - нито се е увеличавало,нито влияе нещо да разстройва..е може и да е падал някога,но не ми е правил проблем.Сега имам един на 11-12 г,който няма.Бе те стратовете са държеливи,я гледай Стиви Рей в Ел Мокамбо кво я прави тая китара,как не изскубна грифа не знам..и след 5 мин пак с нея..

  • Like 1

 7. От Динакорд тия дни си взех поръчка от Томан за 35лв - безплатна е доставката,плаща се авансово,чака се 20 дни,до месец.

  Също безплатно като доставка от Томан можеш да поръчаш през магазин MMG,най добре в началото на месеца.

  А,ако не се лъжа в Томан имаше фри-шипинг за над 580лв.


 8. Цитат

   А и хармонията е различна-| Dm | Bb | C | F |

  Разменил си последните ,фа/до е, първите 4 акорда са същите като хармония с Тангра и затова ми направи впечатление,не се заяждам,така го чух.Как да е-правите слушаема музика,щото аман от дране и чегъртане..Успех!


 9. Готино,хубаво е да чуеш/видиш група с някаква мелодия,а е още по рядко,че пеят (почти) всички.Че повечето в БГ си чегъртат "сик енд дестрой" цел живот..:lol:Второто парче е яко,само мръднете нещо по хармонията ,че си е "Любовта,без която не можем" на Тангра основата.

  • Like 1

 10. Като гледам некои разсъждения,нещата отиват към - на плейбек е най-добре - нема разлика със студийния звук:hysterical:А за някакъв клуб на мен ми е достатъчен един Бед мънки овърдрайв през изхода за миксер у пулта.Е и преди него кво си закачиш-овердрайв,фъз,уа-педал и кво ти скимне..става саунд.Това в случай,че има монитори де,ама едва ли има толко гадна дупка без такива.

   

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.