Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
 • Content Count

  3,972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Hillbilly last won the day on January 16

Hillbilly had the most liked content!

Community Reputation

2,979 Excellent

About Hillbilly

 • Rank
  The Lord of the Flies
 • Birthday 06/02/1970

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

3,017 profile views
 1. Hillbilly

  Проблем с лупър

  Не го чете компа,за карта-май е без,има някакви чипове и видимо нищо механично повредено..ще се звъни на Балев май,ако му се занимава..
 2. Hillbilly

  Проблем с лупър

  Захранването е оригинално Boss,пробвах и с друго.
 3. Взех един ammoon nano looper,за забавление,втора ръка и не бачка,ма как да разбереш в офис на еконт.. Значи,елементарен,само с един пот за усилване .Понеже е тру байпас-като се включи сигнал има и мига в зелено,дотук добре,но като го натисна да записва би трябвало да светне червено и да работи,ама не - чува се някакво пращене и писва в един тон (не го вадих кой) като микрофония.Лампата свети зелено,без мигане.При изваждане на жаковете продължава така,като включиш изходния си пищи,само тока като му спреш рестартира.Пробвах дабъл клик,задържане-нищо. Някаква идея?Подозирам,че са му пуснали по силен или обърнат поляритет ток.
 4. Е то колкото хора-толкова вкусове.Тука повечето са метъли та ще е черно най вероятно.А според мен страта си е най-красив сънбърст-отново гениални,въпреки,че моите ги правя натурал с шеллак,де да знам-радва ме да се вижда дървото.
 5. Ако ти кажа,че съм изрязал заден капак за СГ от месингова плочка на ръка сигурно няма да повярваш..Освен фрезите има и други инструменти като ножовка,пила..,стига да има желание,не е неква часовникарска работа.
 6. В тубата мернах клип как си правиш пикгард,или гледаш в алиекспрес.В рекламна агенция ще искат файл за машината и ше излезне златен..
 7. С шеллак,но подчертава освен шарката и разни дефекти,та трябва да се поизшкури малко.
 8. Само като му видиш белия боясисан с бяло номер е ясно.Истинските са с релефна щампа.Макар че и това се научиха да правят,спор няма-сФащат бързо☺️
 9. Имам две,не знам марка,ако те интересува пиши.
 10. Не знам защо,ама дисторшъните верно са отвратителен жужалник,особено в трнзисторен усилвател,е има и изключения,е като стана дума за MXR,Super badass звучи много добре и в транзистор,другите са пчелички.
 11. Не мога да го обясня,но имах стратокастер 75г,който го имаше това - нито се е увеличавало,нито влияе нещо да разстройва..е може и да е падал някога,но не ми е правил проблем.Сега имам един на 11-12 г,който няма.Бе те стратовете са държеливи,я гледай Стиви Рей в Ел Мокамбо кво я прави тая китара,как не изскубна грифа не знам..и след 5 мин пак с нея..
 12. Ама аз с вокс амплъг АС-30 и в клуб съм свирил,в пулта.Сериозно,с Леспола саунда беше страшен,е и с един овърдрайв отпред.
 13. Аз съм фен за рок всякакъв,време и инструменти има.Без метъл,всякакъв
 14. Hillbilly

  Ръждясали струни

  При мен не ръждясват.Сигурно е от свирене..Е,потъмняват малко.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.