Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
 • Content Count

  3,977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  133

Hillbilly last won the day on July 30

Hillbilly had the most liked content!

Community Reputation

2,983 Excellent

About Hillbilly

 • Rank
  The Lord of the Flies
 • Birthday 06/02/1970

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

3,075 profile views
 1. Hillbilly

  Проблем с лупър

  Не помня бе,Балев ми обясни,щото и той има същия -нещата се въртят около задържане натиснат и дабъл клик и ако нещо не го направиш както трябва не тръгва..
 2. Hillbilly

  Проблем с лупър

  А,оправи се,е пак Балев ми каза как да го разцъкам,то и акъл требе☺️
 3. Hillbilly

  Icarus

  Пък след още 10 г може и на Гибсън да минеш,то тва няма лечение☺️
 4. Hillbilly

  Wrapping ТОМ струник.

  Е това е идеята - става по мека,а за звученето трябва да си поиграеш с височината на струнника и как ти хареса.Някои свалят съвсем до тялото струнника,уж за повече състейн и тогава е добре да се обърнат струните отгоре,защото ъгъла става доста голям и натоварването върху бриджа също,което с времето го изкривява тип лодка,а все пак при радиуса на грифа е точно обратното.Доколкото знам е добре ъгъла да е същия като този от нъта към ключовете най-общо.
 5. Hillbilly

  Добри евтини китари

  Jay Turser,страт модела със Фендер адаптери не звучи много по зле от Фендер.Естествено,както при всички евтини е до бройка,ако имаш уши да чуеш акустично как звучи и да избереш.
 6. Hillbilly

  Проблем с лупър

  Не го чете компа,за карта-май е без,има някакви чипове и видимо нищо механично повредено..ще се звъни на Балев май,ако му се занимава..
 7. Hillbilly

  Проблем с лупър

  Захранването е оригинално Boss,пробвах и с друго.
 8. Взех един ammoon nano looper,за забавление,втора ръка и не бачка,ма как да разбереш в офис на еконт.. Значи,елементарен,само с един пот за усилване .Понеже е тру байпас-като се включи сигнал има и мига в зелено,дотук добре,но като го натисна да записва би трябвало да светне червено и да работи,ама не - чува се някакво пращене и писва в един тон (не го вадих кой) като микрофония.Лампата свети зелено,без мигане.При изваждане на жаковете продължава така,като включиш изходния си пищи,само тока като му спреш рестартира.Пробвах дабъл клик,задържане-нищо. Някаква идея?Подозирам,че са му пуснали по силен или обърнат поляритет ток.
 9. Е то колкото хора-толкова вкусове.Тука повечето са метъли та ще е черно най вероятно.А според мен страта си е най-красив сънбърст-отново гениални,въпреки,че моите ги правя натурал с шеллак,де да знам-радва ме да се вижда дървото.
 10. Ако ти кажа,че съм изрязал заден капак за СГ от месингова плочка на ръка сигурно няма да повярваш..Освен фрезите има и други инструменти като ножовка,пила..,стига да има желание,не е неква часовникарска работа.
 11. В тубата мернах клип как си правиш пикгард,или гледаш в алиекспрес.В рекламна агенция ще искат файл за машината и ше излезне златен..
 12. С шеллак,но подчертава освен шарката и разни дефекти,та трябва да се поизшкури малко.
 13. Само като му видиш белия боясисан с бяло номер е ясно.Истинските са с релефна щампа.Макар че и това се научиха да правят,спор няма-сФащат бързо☺️
 14. Имам две,не знам марка,ако те интересува пиши.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.