Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
 • Content Count

  3,952
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  128

Hillbilly last won the day on April 6

Hillbilly had the most liked content!

Community Reputation

2,973 Excellent

About Hillbilly

 • Rank
  The Lord of the Flies
 • Birthday 06/02/1970

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

2,729 profile views
 1. Нищо ти няма на прагчетата,ти ако ми видиш Гибсъна ше се уплашиш-ама свири.Тия са като нови направо.
 2. нямам,е седи малко отвор около него ама е забавно,ами виж на Стиви Рей има един с лийп-стик май Данелектро и трите,то и много хубаво звучи.
 3. Абе капачката си е фактор,последната ми идиотия е теле нек(алнико) го сложих на страт бридж позиция-кърти!,ама май за мидъл е по подходящ,то там и капака е вързан с масата.
 4. То тия адаптери имат и без капачка същите,лично мен дращещите високи ме дразнят при хъмбъкъри ,капачката се маха лесно. ето сравнение https://www.youtube.com/watch?v=D756154qUdo
 5. Е тия са добри,при мен дойде за две седмици. https://www.aliexpress.com/item/FLEOR-Chrome-Alnico-5-Alnico-V-Electric-Guitar-Humbucker-Pickup-Bridge-52mm-Brass-Base-4-Wires/32821651254.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.28a94c4dOytCIJ Синглите на същата фирма също.
 6. Hillbilly

  Пукнатина

  Имах Стратокастър 75г с такава и си свиреше екстра,това е често срещано при такава сглобка.
 7. Hillbilly

  Музикални поздрави 2

  https://www.youtube.com/watch?v=ZnfgRfhdpeQ
 8. Тази нова година си бях в къщи,по някакви новини казаха,че във Варна щели да свирят де да знам, на някакъв голям площад БТР и Гери накол на една сцена- ами халтурки...
 9. Ами,какво е чалга- начин на мислене,простотия "Шат на патката главата",някакъв хит на някакъв идол на българите..
 10. Такъв е светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ – вечно тук пренинува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби – зло безконечно! Цитата е от Ботев,а вчера на местното кафе,където си пиеме водки,та там с един възрастен разузнавач,той пита внучето на собственика ,-как е в училище-,ми добре ,Знаеш ли кой е Христо Ботев? -Знам,Футболист.. и двамата паднахме от смях-аз казвам- хлапето има страшно чувство за хумор,ама стария си взе шапката и си тръгна,то и аз. това не много по темата,ама малките утре ще ни обясняват,че гюбека ни е народната музика..
 11. чак се зачудих м,дали ако ми дадат 500 лв.бих ли отишъл на коцерт на националнио ни герой- ами не,то па някакви давали по толкова за да са там..
 12. Hillbilly

  Новата AZ-серия на Ibanez

  Не знам,ама първия ибанец,който съм виждал,това към края на 80-те си беше някакво копие на стратокастър..
 13. блус в 10 стъпки,е това е смешно,сега очаквам някой да нотира Хендрикс,интересното е,че е доста повлиян от Албърт кинг,който..,свири със стандартна китара ,а е левичар,та дебелата 6-та му се явява 1-ва..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.