Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
  • Мнения

    4043
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    140

Hillbilly last won the day on Октомври 9 2021

Hillbilly had the most liked content!

Относно Hillbilly

  • Рожден ден 06/02/1970

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Последни посетители

4180 профилни разглеждания

Hillbilly's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

3k

Обществена Репутация

  1. Изненадващо е колко добре може да звучи дори евтина ел. китара,като и вдигнеш леко струните,извън мантрата на кашкавалените пръсти за ниския йекшън.Аз съм пробвал да сваля струните максимално-пречи на вибратото,е за такива дето не знаят какво е това сигурно е удобно.
  2. Ама аз съм гледал клип как на сляп тест един изкара 1-1 Стиви Рей саунд с..метъл-зон на Бос, при всички очаквания за тюб-скримър,въпрос на настройки.А олигофрените,които се връзват от гледане на глупости и внушения са милиони-доказано с "вирОса"
  3. беше безплатна,явно държат да ни пращат в Алиекс,лошо нема,там е в пъти по-евтино,а качеството отдвна е на ниво.
  4. ако си в СФ имам 3 такива,ама хром на цвят и не ми трябват-да ти ги дам.От али-то дойдоха вместо такива за теле,сбъркали са нещо..
  5. пробвай пружина от химикалка
  6. Соц китара,може би Орфей,такъв бас съм виждал.Ако не е посукан грифа от влага един бридж и трябва и ще свирне,но според мен става за украса примерно,ако имаше рок кръчми..
  7. То сигурно и гумените жени стават за определени случаи..Един-два пъти са ме пускали през процесор и май само активните адаптери са по гадно нещо за китарния звук,но всеки си има мнение,некои харесват и надуваеми мацки сигурно
  8. Това с митниците е голяма простотия,последно поръчах от Алиекспрес три дребни неща,които не минават 30 лв,ама някъде по пътя някой мозък ги обединил в една пратка и минават и явно седят на митница.Доколкото знам съм си платил ддс с поръчките,та не знам какво става-пиша го бегало,тука е черна дупка..То в кочината и да пазаруваш от китайците не става вече-наскоро ми затриха един адаптер от МБМ експрес,които незнайно защо поемат част от пратките от пощите,откраднаха ли го по стара българска традиция..можеш да си търсиш правата при арменския поп.
  9. В Ревърб,а стара ще е още по скъпа
  10. Според мен-да включиш стар японски ЛП къстъм (Греко),който акустично просто "пее" и да звучи като образец от соц-кремона е отвратително.С първите попаднали ми алнико епифонски адаптери на китарата и се чу гласеца и през усилвател.Става дума за блус-рок,до овърдрайв като изкривяване.Предполагам, че за почитателите на секви видове мазало-метъл нещата седят наопаки
  11. Това го писах-смяна на есс83 с есс81 само на 1 позиция има чуваема разлика, ампа е малко по тих и гейна по-плавен,поне при Ориндж ТТ
  12. преамп гейна може да се свали с есс81 за първа,аз така направих с Оринжа и звукна като Плекси..не е метълски
  13. Ти ако имаш 1200-300 лв по добре вземи някоя японска,скоро гледах едно Греко лп къстъм по обявите-е имам същата и отвява някои Гъбсън - през 80те японците са правели копия сравними с оригинала .
  14. Не е до фенщина,имам 3 страта,един Гибсън СГ и един Чешки Епифон ЛП,дето звучи по добре от ЛП Студио на Гибсън и е 4,5кг..Ама ако търсиш страт да те пратят на Лтд е малко странно,затова човек си избира -основно с уши и на удобство..на Харли Бентън пипнах телекастер модел-не беше лош,но вече го няма на сайта на вносителя.
  15. Защо са безмислени тия теми?Почва че търси основно Стратокастър,на 2 стр. вече се коментират рекламираните от Металика имитации на Гибсън
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.