Jump to content
Българският форум за музиканти

ManowarrioR

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ManowarrioR

  • Рожден ден 06/22/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://ibanezfansite.web.officelive.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Димитровград

ManowarrioR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ManowarrioR

    Съвет ?

    ^+1 за това със моите съученички , от днес вече деветокласнички А иначе реших вече, като събера парите да се поразходя до Пловдив. Мерси за съветите. Поздрави, Димитър
  2. ManowarrioR

    Съвет ?

    ^ +1 . ^^ -Не става само със свирене, трябва и акъл. Да, повече свирене, но има и проблеми. А като не можем да преценим кое е най-доброто решение - пишем във форума. Поздрави, Димитър
  3. ManowarrioR

    Съвет ?

    Да, и мен ме заинтригува тази оферта, и му писах с въпроса за китарата, но сега нямам възможноста да отида (например утре), защото съм пуснал едни сребърни гривна и ланец ( ТЕЗИ ) и чак когато ги продам ще имам нужната сума. Иначе мерси за съветите. Поздрави, Димитър.
  4. ManowarrioR

    Съвет ?

    Колеги, моля ви помагайте. Харесал съм си една китара (Ibanez GRG 170DX) от сайта на Динакорд - www.musicworld.bg . Дотук добре, но излезе проблма, че много много не ми се иска да купувам китара само по картинка, а и на един приятел се случи като си поръча китара от интернет, му я донесоха цялата очукана и надрана. Отидох в Димитровградския музикален магазин и попитах за колко пари ще ми донесе такава китара, да си я купя от неговия магазин. Продавачът звъня насам натам и след малко ми заяви една цена, която е с 40 лева повече отколкото е в интернет, като се има предвид, че той е магазин и едва ли му я дават на същата цена, на която ще ми я дадат на мен. Въпросът ми е - Какво да правя? Да си я поръчам от нета или да дам 40 кинта отгоре ? И заслужава ли си набутването като се има предвид риска с куриерите? Поздрави, Димитър.
  5. Ххаха, ще избия рибата ако си направя такава
  6. Първо, дървото не е махагон, а орех мисля че, не знам защото един приятел на дядо ми го даде, в замяна на някаква услуга, която дядо ми му бил свършил. И според моите виждания, плоскостта беше голяма, преди да я отрежа ест. А прецених, че съсипах дървото, веднага щом отрязах няколко извивки не както трябва и баща ми каза че не могат да се оправят (и аз така мисля). Затова реших, че е по-добре да си купя направо китара, а като науча след години повече за китарите, ако имам още мерак за китара с екзотична форма - да си направя тогава. Поздрави.
  7. Според мен, няма да съжаляваш за избора си. Ако беше взел метални, щеше да иам голяма вероятност да повредиш инструмента. Поздравления за избора.
  8. Аз, свиря на хладно (климатик) и използвам Фаст Фрет и живота на струните ми се удължава според зависи. В периодите, в които свиря нередовно - струните ми издържат 4-5 месеца, а когато свиря редовно- месец-два.
  9. Този продукт ми удължи живота на струните доста.
  10. ManowarrioR

    Въпросче

    Трябва да те разбере. Не съм чувал да има българско наименование.
  11. След като съсипах дървен материал, за 2 тела, реших да се откажа, защото установих , че не си струва. А Докато се науча сигурно ще изхъбя още дърво за 2-3 тела и то ще ми излезе ..... доста солено. И като пресметнах, колко ще ми излязат и електронните компоненти .... реших че е по-добре да си купя направо готов Айбанец.
  12. И на мен на тази снимка ми се вижда леко усукан.
  13. Е то ако питам и за инструкции как се използва ще стана нахален
  14. Между другото и моята е страт форма с 3 сингъла и суича е такъв кръгъл, доста е интересен Наистина дебелината е характеристика, но ако на 12 прагче дебелината е 4,1 см ...... мисля че е сериозен недостатък . Но като за първа китара , мисля че е добра.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.