Jump to content
Българският форум за музиканти

BLACKENEDyavormitev

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BLACKENEDyavormitev

  • Рожден ден 03/22/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Плевен

BLACKENEDyavormitev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами..... аз само се пошегувах за грешките, ама щом сте рекли да се поскарате няма да ви преча Все пак благодаря за корекциите. Надявам се все пак да са ви харесали стихченцата.
  2. Люобов... това е тъжно нещо. Пронизва нашите сърца. А острието е горещо, след туй остава САМОТА.
  3. Това вече съм го дал на Мефистофелченценцето, но мисля, че няма да ми се разсърди ако го покажа на всички. СЪВЕСТ Студена пот се стича по челото, облива ме и чувствам страх. Намествам аз доспехи на седлото и втурвам се във облаци от прах. A копието верният приятел, пронизвало е хиляди сърца. В борбата с пошлото и злото, избавяло ме от беда. Сега го чувствам сякаш съм нищожен. Животът ми минава покрай мен. Всевишния аз моля."О Боже! Дано не срещна сетния си ден!" Във миг съзнанието блясва със звън на чуждо острие. След сблъсъкът живот угасва и спира нечие сърце. Очи отварям, жив съм значи. Победата е в моите ръце. Ослушвам се, а някой плаче - невинно мъничко дете. Тълпата дружно смъква ме от коня и бурно ме понася на ръце, а аз не спрях да чувам, оня ридаещ плач на малкото дете! П.С. Какви са ми правописните грешки в "Безмисления" текст ? П.П.С Това си го представям.... нещо като ... Нещо в стил Nightwish....ама дали съм прав
  4. БЕЗСМИСЛЕНО... Разлиствайки сюжета на живота, стремях се аз да бъда пръв. Катерех се нагоре по дървото и хищник бях но нях и стръв. Достигах цели необятни. Оставах и без пукнат грош. Теории развивах вероятни. Потъвах и в късмета лош. Сега стремя се към доброто. Избягвам да ви бъда враг. На стъпка крача аз от злото - прегръщам демоните пак. Не подозирайки живея, че краят близо е уви. Да си помисля, не не смея за кратките си земни дни. Поемам въздух за последно. Очите ми потъват в мрак, но моля се само за едно, животът ми да се повтори пак.
  5. Завладяващо! Оставам без дъх. Докато слушам ми се иска да не свършва. Изключителни сте.... Наистина ще се радвам ако излезе диск с джемовете със сигурност ще си го купя.
  6. Оооооо Митак! Не знам кой текст ще остане без мелодия, но знам ,че Дядо Скръц ще остане без РИКИШКА.
  7. Благодаря за съветите, поправките и похвалите! Зная ,че не се вмъквам много в ритмиката, но държа да кажа само ,че това е стих ,който исках да споделя с вас и който бих искал да чуя придружен от някоя красива мелодия. Точно за това съм озаглавил темата "Думите не са достатъчни".
  8. Един стих търсещ половинката си ... НАДЕЖДА _____________________________ Запалвам аз поредната цигара и чувствам се отново сам. В главата ми звучи китара, а аз последвах я натам... ...където хиляди самотни оглеждат се за свой другар и от моментите сиротни опитват да намерят цяр. Мечти в главата ми се борят, навън да блеснат със своята страст, а демоните с тях се борят, поглъщат ги в своята паст. Една от тях навън проблесна, промъкна се със мъничка сълза. Погали ме и в миг угасна и сложи края на деня. Но пак очите ще затворя и слънцето ще заблести, а демоните ще преборя крилат на своите мечти.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.