Jump to content
Българският форум за музиканти

x_name41

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Roland E-70

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.4shared.com/account/dir/8Lu4dgzG/sharing.html#
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    plovdiv

x_name41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това също е интересно като идея ето и линк!
  2. Ами разгледах във нета някои интересни неща по въпроса но незная дали ще свършат работа. Тъй-като разбрах от един сервиз тука във Пловдив, че слагали флопита на почти всякакви синтове и аз си помислих, че щом има вече флопи то чрез IDE-кабел го свързвам с това от снимката( IDE To SD (MMC) / MS Adapter 24.99 долара струва) и готово но пак не съм сигурен дали ще стане? а и колко ли пари ще ми вземат за поставяне на флопи не ми се мисли. Принципно май има няколко варианта: Първият е взимам си някой контролер (например PIC16F877- такъв ми се намира под ръка или някой друг) поръчвам си на някой да направи програмата(интересно колко ли ще струва) и след това си го програмирам в къщи с някой универсален програматор и това е, а вторият вариант е вместо да се занимавам с глупости по добре да си взема един миди-юсб кабел за връзка с компютъра (като гледам май по евтино ще ми излезе).
  3. Когато слушах изпълненията в ютюб ми направи впечатление, че на някои клипчета май имаше известна латенция, която особенно пролича най много при имитацията на акордеон в изпълнение на Милен Георгиев!
  4. Значи синта ми е много стар и си има слот за мемори карта (от тия старите Roland TN-SC2), и въпроса ми е как би могло да се изведе на мемори стик слот примерно(PRO DUO,microSD-няма значение какъвто и да е). Знам, че е възможно но не съм специалист в тази област затова моля някой, който разбира от компютри и периферия или разполага с подобно решение да посочи някакъв вариант или схема на такъв адаптер или контролер ще съм много благодарен. А между другото разполагам и със схемата на свързване на слота за картата към периферията на синта заедно с описанието на всички изводи!Ето прилагам някой файлове тук: Още веднъж предварително благодаря! Roland E70 card slot and peripheria R15239132-uPD65005GF-323 Roland E70 card slot and peripheria schematic R15239132-uPD65005
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.