Jump to content
Българският форум за музиканти

nikz

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    m-audio

nikz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. искам да попитам някои които знае от каде мога да си закупя мп3 плеър на samsung освен в техномаркет???
  2. nikz

    Дръм машина!

    може ли някои да ми каже някаква дръм машина ...харесва ми тая на fruty loops...но немога да я ползвам на всеки софт..
  3. nikz

    Cubase/Nuendo

    кажете как да го инсталирам тоя 5.5 ъпдеит на кубасе??? аз го инсталирам и като пусна програмата ми иска някакъв LeC това е някакъв лиценз?? как да го оправя това???? а и още имам контакт 4 но когато го пусна и тръгна да зареждам някои sample и ми пише 4е фаиловете немогат да бъдат намерени.мерси
  4. nikz

    пан

    еее много ли ти е смешно бе брат!
  5. nikz

    пан

    СТАВА въпрос за cubase , като мръдна пана на ляво звука отива на дясно и обратното като го мръдна на дясно и звука отива на ляво , как да го оправя???
  6. nikz

    Cubase/Nuendo

    като отворя cubase и искам да заредя save от предишния ден и ми изписва this file could not be opened неможе да ми отваря cpr filove как да го оправя?
  7. nikz

    Cubase/Nuendo

    Пуснах си cubase 5 сутринта и видях 4е halionone го няма в папката с vst плъгините! реинсталнах cubase и пак го няма как мога да го опрявя???
  8. nikz

    Cubase/Nuendo

    ИМАМ CUBASE 5 И СЕ ПИТАХ ИМАЛИ НЯКАКЪВ VST/I ПЛЪГИН КОЙТО ДА СВИРИ И WAVE ФАЙЛОВЕ. ИМАМ КЪМ 2 GB КИКОВЕ,И ДРЪМОВЕ НО ВСИ4КИТЕ СА WAV ФОРМАТ И НЕМОГА ДА ГИ ПУСНА В GROOVE AGENT ONE. ИЛИ ПОНЕ ДА ГИ КОНВЕРТИРАМ ??? АКО ЗНАЕ НЯКОЙ КАК МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР МЕРСИ
  9. става въпрос за това че имам предложение от едни хора които се занимават с продуциране на поп музика,да започна работа при тях , и се чудех ако има някаде да се учи за да си взема диплома. ама ти си прав не дипломата ме прави продуцент МЕРСИ
  10. искам да попитам има ли в бг някаде училище , или уроци за музикални продуценти??? трябва ми такава диплома! ако има някои мнение да пише
  11. не можах да намеря никаде тука тези фаилове
  12. здравейте!! искам да попитм някои как да науча нотите , понеже използвам cubase 5 и м-аудио МИДИ - КОНТРОЛЕР тоест да мога да свиря правилно звуци,мелодии - от MIDI-КОНТРОЛЕРА - през cubas-a. щото без да знам нотите немога да направя никаква МЕЛОДИЯ ИЛИ ПЕСЕН ноти за пиано,нотите НА МИДИ-КОНТРОЛЕРА! това което искам е да мога да си направя собствена мелодия,продукция по нотите на миди-контролера и cubase 5. MERSI!
  13. много ми трябва някакви видео, или някакви уроци как се миксира ,и мастерира с cubase 5!! ако има някои да прати
  14. nikz

    Cubase/Nuendo

    Здрайте! Имам проблем с cubase 5! АЗ понеже съм самоук и ми е много трудно да науча нещата около cubase се чудех дали някаде има видео , или книги кадето се обяснява кое как се прави??? Другото което е , нуендо 4 става ли за продуциране или е само за аудио обработка?? от каде мога да нямеря и плугини за cubase???
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.