Jump to content
Българският форум за музиканти

richi

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About richi

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 09/07/1972

Previous Fields

 • Инструмент
  Korg Pa900

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/pages/Korg-Pa600/658756224139299?ref=hl

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

312 profile views
 1. Здравейте. Прочетох темата в която казвате че след екраниране с фолио брумът на китарата е изчезнал. Бихте ли ми казали какво фолио използвате и  как точно екранирате? Аз имам брум. Проверих спойките. Виждам че пикгарда  си има залепено фолио. Но явно вие добавяте още нещо. Бихте ли споделили?

 2. richi

  Питане за Wah педал

  Благодаря за отговора.
 3. richi

  Питане за Wah педал

  Здравейте. Може ли да ми обясните каква е разликата между wah педал специално за бас и такъв за който не е посочено специално предназначение? Има ли вариант в който един педал да се използва за бас и соло китара? Ето пример с два модела: dunlop crybaby bass wah и dunlop crybaby cb - 535Q
 4. richi

  Процесори

  Бих искал да попитам някой ползва ли boss gt-1? Ако има такива сред вас бихте ли споделили впечатления?
 5. Направих няколко опита които бих искал да споделя с вас. Първо включих Пандората към китарно кубе....нямаше резултат. Втория път включих към караоке колона 12"....излезе сила..по-добре от кубето. Третия път направих следната схема китара - пандора - дистанционно предавател AKG - приемник AKG - от балансирания изход в микрофонен вход на пулта = голяма сила на сигнала...успех. Сега ще пробвам да си наглася ефекти които искам...забелязах че се появиха шумове които явно от слабия сигнал не съм чувал...ако мога да ги подтисна с нещо ще е добре....
 6. Благодаря за изчерпателния отговор. Написали сте достатъчно разбираемо за което мога само да благодаря. С това смятам че получих отговор на въпроса си. Сега остава да направя различни проби и да потърся решение на ситуацията.
 7. пулта е allen heath zed-16fx.....включвам пандората в LINE....ако греша кажете да се коригирам....
 8. това го знам......всичко е на 10..
 9. Благодаря ви за бързите отговори .... но не ми става ясно къде ми е проблема.... в пулта входа си има гейн него също го усилвам до край...това според мен не е нормално... Аз мисля че имам нужда от нещо което да повиши нивото на сигнала от пандората за да е подходящ за включване към пулт, но незнам как и с какво да пробвам...
 10. Имам Пандора включвам я в line на пулта. Нивото на сигнала е много ниско. Когато изцедя всичко на 10 и гейн до край се постига около 0 db. Според мен това не е нормално и навярно допускам грешка но незнам къде. Ако можете дайте някой съвет.
 11. richi

  Direct Injection (DI) Boxes

  Благодаря за отговорите. Явно ще пробвам различни варианти. Ясно е че китара за 250лв няма кой знае каква електроника. За пандората незнам защо мислите така но вие си знаете. Ако постигна резултат ще пиша. Успех.
 12. richi

  Direct Injection (DI) Boxes

  Мерси за бързия отговор. Нямам други неща по пътя на сигнала. Китара-пандора-пулт това е. Пробвал съм с батерия на слушалки пак има жужене, Между другото тази пандора е само с батерия незнам за друго захранване. Купих си я нова. Чиста китара в пулт няма жужене само лек шум при много отворен гейн и плъзгач на канала почти на нула. Пробвал съм с нова китара в магазин от цена 200-300лв, Същата работа. Ди бокса ще ми помогне ли? Или махам пандората и слагам ди бокс?
 13. richi

  Direct Injection (DI) Boxes

  Здравейте. Имам korg pandora mini bk. Когато превключа на ефект от тина на hi-gain ми се появява жужене от китарата. Проверих си масата и спойките по кабелите всичко си е наред. Наскоро споделих с един познат за проблема си и той ми каза да си купя di box. Прочетох темата във форума и доколкото разбрах di box не ми трябва щом съм с ефект. Кое е вярното трябва ли ми или не? На какво може да се дължи това жужене?
 14. Тази вечер неочаквано за мен ми възникна следния проблем. Включвам си клавира. Зарежди се без проблем. Започвам да си свиря и чувам че тоновете фалшивят, кривят и т.н. Забелязах че при пипане на пича започват да ми светят светотиодчетата на интротата, вариациите без изобщо да съм пипал бутоните. Пич бенда ми е нов на един месец. Ако някой е имал подобен проблем нека сподели поне да знам какво да очаквам.
 15. Опитай се да прочетеш това....http://korgpa900-600-nikimidi.blogspot.com/ дано да ти помогне....
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.