Jump to content
Българският форум за музиканти

vais

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

vais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. vais

    Въпрос за Di Box

    Ами, мисле си за нещо такова: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000KUA...8-1&seller= Ще ми свърши ли работа? И трябва да се включи в line in, а не в mic in, така ли?
  2. vais

    Въпрос за Di Box

    Значи няма проблем и при директно свързване, но е много вероятно да има шум и разни такива неприятни неща. Имам само още едно въпросче: До колкото разбрах, изхода от DI box се свързва към микрофонен предусилвател (или микрофонния вход на звукова карта на PC), ще мога ли да свържа DI box-а директно към входа на стерео hi-fi усилвател (който няма микрофонен вход)?
  3. vais

    Въпрос за Di Box

    Здравейте, четох из форума и най-накрая разбрах, че за да си свържа ел. китарата към PC-то ми трябва DI box. Единственото което не разбрах е дали трябва да е активен или пасивен. Гледам в amazon.co.uk няколко модела, моля ви да споделите дали ще ми свършат работа. (свиря напълно непретенциозно и в домашни условия) Ето кутийките: http://www.amazon.co.uk/Soundlab-SDB40-Pas...0092&sr=8-3 http://www.amazon.co.uk/Active-DI-Box/dp/B...0092&sr=8-7 Горната е пасивна и по-евтина. Ако ми върши работа, бих си взел нея. От многото неща, които прочетох, останах с впечатлението, че вместо DI box може да се използва и предусилвател или разни други работи. Кой е най-подходящия вариант за мен? П.С. Sound картата ми е вградена, някакъв Realtek, но имам и Sound Blaster Live! 5.1, по-добре ли ще е ако сложа нея?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.