Jump to content
Българският форум за музиканти

asdfguy

новаци
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно asdfguy

  • Рожден ден 10/25/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    8-bit

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Бургас

asdfguy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. asdfguy

    Pantera

    Не намирам достатъчно кавъри на Пантера, затова реших да направя 1, всякаква критика е добре дошла - Линк
  2. Имам молба,някой добър човечец,да ми изкара нещо като таб за тази песен,може и не цялата,само по-изкилифенчените части и солото,че съм заслабнал слухово (също полово и финансово,ама тва е друга тема).
  3. asdfguy

    Slayer - Bloodline

    Ако не знаех че е кавър,нямаше да се усетя,браво !! (е щях,ама заради барабаните )
  4. Не се беше сетил да вземеш парцалче и да си избършеш грифа? Е баси...
  5. Най-ми харесаха Къстъм В-то и Гибсъна на Зло-то.Ама повече къстъма като че ли.
  6. По-добрата начинаеща китара е червената вляво. За усилвател,аз продавам един 15 Вата за 50 лв.,пиши ЛС ако те интересува.
  7. Определено си сгафил ти нещо,не е от спрея.Пръскай леко,от 30 см,ръката да прави движения като махало.След всеки слой,колкото и тънък да ти изглежда,изчакай известно време докато нанесеш втория (на етикета на спрея би трябвало да пише колко).
  8. И моята първа (т.е. предишната ми ) беше Орфей,също на вуйчо ми.Само дето той си я поиска обратно,и сега ми липсва честно казано.
  9. Аз лично бих избрал Дийна,макар че нямат почти никакви разлики,освен махагоновото тяло,което ми допада повече.Никога не съм харесвал БиСи Рич,да не говорим че от формата на тая китара ми се повдига.От друга страна това че Дийн използват името на Дайм за да им върви бизнеса е много мизерно,имайки предвид че направиха 1000 "Дайм" китари,повечето от които някви изгъзици,а и надуват цените на Razorback-овете адски много.Ако ще давам 1000$,ще е за някой ML 79 и толкоз.
  10. asdfguy

    Metallica

    Ето кавъра на Cowboys from Hell,от преди горе-долу 1 месец е.Малко се оаках в началото и след солото спрях,че оня риф ми е много гаден Може да се пробвам да направя пак скоро време.Иначе свиря от 5 месеца на електрическа китара,и преди това 1 месец на акустична.
  11. asdfguy

    Metallica

    То бенда е на 2ра и 3та струна,не знам как ще стане с 3 пръста. Мерси иначе много за подкрепата !
  12. asdfguy

    Metallica

    Мерси за хубавите коментари ! Ще оправям движението.
  13. asdfguy

    Metallica

    Мерси!Аз също се усещам че си напрягам ръката прекалено много и гледам да движа само китката,но като трябва да пиквам по-бързо пак всичко идва от лакътя.ще пробвам като пусна китарата ниско долу.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.