Jump to content
Българският форум за музиканти

cold

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

cold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Наистина ББ преампа е страхотен. Сдобих се с него и аз преди 2-3 седмици и веднага зае постоянно място в геара. Много плътен звук и чудесна динамика. Да ти е честит.
  2. Пак имате късмет да свирите и 2 часа. Редовно ми се случва струните да имат петна още при отварянето и то най - вече 1 -ва и 2-ра. Последният случай беше с дънлоп купени от Динакорд. Кои знае на колко време са и кое качество или пък контейнера е бил леко понамокрен..знам ли, но не стават за нищо. За последно хубави струни си вземам от магазина на Икономов - София и по-точно Д'Дарио - за съжаление нямат от известно време
  3. Страхотна е ! Да ти е честита.
  4. cold

    Gfs Footpedals

    Цените са впечатляващи ! А и звука никак не е лош..
  5. Вече ще знаеш че китарата като се сетъпва то това е за струни определен размер . Сетъпваш за 10 - свириш с 10ки.
  6. cold

    Greg Howe's Sunny Jam

    Уф сега гледах видеото на Кольо - убиец е !
  7. cold

    Greg Howe's Sunny Jam

    Браво бе Racere, ти що не свириш така и при пенсиите а ?
  8. cold

    Имам проблем

    Много неща на пръв поглед изглеждат лесни и си мислиш че ги свириш добре. Ето насока. ТЪрсиш в следните торенти: Линкове към торент сайтове не се разрешават тук. Акаунтът ви бе блокиран за 14 дни поради нарушението на това правило! Много има за учене - материали колкото искаш, не е е като едно време 1 касетка и голямо щтракане напред назад.. Smoke on the water izglejda lesno - много хора си мислят така...но виж и сам ще разбереш. Желание и време да има човек. Упсех !
  9. cold

    Engl Screamer

    СУПЕР Е ! Айде сега направи едно демо на rockman-a - мисля че беше обещал Ако е видео още по добре.
  10. cold

    Gibson Owners' Club Bg

    Стандарт 07 + без модове
  11. cold

    Engl Screamer

    Не видях дали си споменал на колко е гейна? Аз имам thunder 322 и честно казано гейн на повече от 10 часа ми идва много.
  12. Изглежда страхотно. Педалиерата е супер практична за лайв. На мен лично соловия канал не ми допадна. Не знам дали е от записа или китарата, но ми звъчи малко тънко и стиснато. Това разбира се е мое мнение без претенции за разбирач
  13. cold

    Liquid Pension

    Звука предполагам е от камерата - нормално лош
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.