Jump to content
Българският форум за музиканти

MaPT0_T

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара , Барабани , Бас

MaPT0_T's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Честито и от мен . Да тровиш нервите на съседите с удоволствие (sun)
  2. Buy&Sell много съм ти благодарен (: , скоро ще идвам към София точно за да пробвам дилей и китари . Ще ти драсна едно лично и след това ще те почерпя една бира .
  3. ДД7 не мога да го намеря в България както бях писал горе , иначе и на мен ми харесва много . За Line 6 и аз четох из интернет че стават някакви бъгове , обаче има явно 2 серии или две производства , едното е калпаво другото е добро . T.C. не ми харесва щото има малко възможности , иначе като дизайн е много як. Line 6 ме грабна с това че има много различни функции този Swell и Sweep са мнго добри за моя начин на свирене , щото се налага да се свири на разни училищни глупости , а там не може да се свиря само рок музика и правим разни по разчупени неща като техно - рок нещо такова е като стил . DD7 ще ми свърши страхотна работа заради Hold функцията и 4 секунди максимум дилей . Всеки си има нещо , което ми харесва и което - не , ще трябва да реша дали да се лиша от качествен байпас или от многото функции или ще трябва да чакам 3 месеца от РФ да доставят DD7 :Х
  4. Помогнете да избера между трите дилей педала . Ето ги и сайтовете с характеристиките (: Echo Park - http://line6.com/tonecore/echoPark.html DD7 - http://www.bossus.com/gear/productdetails....mp;ParentId=255 Nova Repeater - http://www.tcelectronic.com/novarepeater.asp Единствения проблемен като наличност е DD7 , няма го в България и от рф ми казаха , че няма да го има в близките 3 месеца .
  5. ko staa dreben kvo prai6 tuka :D

  6. аз все си мисля че е от пружините , щото тремолото застава в различни позиции спрямо тялото на китарата
  7. Имам проблем , след употреба на Floyd rose китарата ми се разстройва . Заключванията са добре натегнати и струните са правилно сложени , китарата е Cort X-11 . Предварително мерси , на всеки които се опитва да ми помогне (:
  8. Мерси за съвета (: След като си направя фуут суич ще кача снимки и тн. (:
  9. трябва ми за Boss ME - 70 . Използват схемата на това нещо , като универсална - за кубета за Loop Station , за процесори и си мислих че ще е нещо просто и оригинално. Преди малко намерих в един форум един как го прави с моментен суич , но няма светлодиоди . http://acapella.harmony-central.com/showthread.php?t=1962430
  10. Здравеите (: Искам да си изработя Boss FS-6 , някой може ли да ми помогне . Трябва ми схема на суича , а ако няма да пообясните , защо подяволите има батерии ? Съмнявам се дали не са за светло диодите . И другия ми въпрос суича какъв трябва да бъде задържащ или незадържащ ?
  11. MaPT0_T

    Boss Fs-6

    То и аз съм си правил дистршън сам xD това е лесна работа , друг е въпроса че вземсто да стане AC DC like дистър , стана Slayer like ... И все пак сигурен съм , че това е много просто и може батериите да са за лампичките , ама не съм сигурен .
  12. MaPT0_T

    Boss Fs-6

    Искам да си направя този фуутсуич на Boss , само че не успях да намеря нито схема , нито някой да е обяснил как работи принципно . Някой може ли да ми обясни как точно работи , дали има някаква електроника , щото видях че има батерии и да качи линк към схема , ако намери . Все още съм в началото на електрониката , но все пак предполагам , че фуутсуича работи просто с една микрета , или някакъв незадържащ бутонб. Мерси предварително (:
  13. MaPT0_T

    Кубе

    Като чуя Behringer ми става лошо . Ама трябва да го пробваш щото се случват и качествени неща при тях , макари много рядко .
  14. MaPT0_T

    Boss Pw-10v Wah

    Не ми харесва това wah/dist , ако искаш нещо комбинирано има един Digitech Ex-7 мисля че се казваше , ама има в себе си Cry Baby , Vox , Whammy и няколко много яки модела дисторшън . Виж го в саита им , струва към 300 - 400 лева .
  15. Четох темата още от началото . В началото се налагаше мнението , че няма нужда от учител , а по късно , че не става без учител . Сега и аз ще дам своето мнение . Един човек не става музикант със или без учител , също когато някой има учител не означава , че е по добър от някой самоук . Учителят единствено ще ти спести времето за учене на ноти , тоналности , интервали , теория и може да даде някой съвет за постановката , обаче човек има ли желание да се научи , ще се научи и сам. Така че няма значение дали имаш учител или не , има значение желанието да се научиш . Ако не ти се занимава и бог да слезе , ти няма да се научиш ... ПП : Аз ходих на учител 8 месеца с акустична китара и научих постановка за акустична и музикалната теория . След тези 8 месеца обучение си купих електрическа китара , след още 7 месеца си купих втора електрическа . Вече свиря от 17 месеца на китара , обаче имам участия по клубове и по сцени с групата ми .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.