Jump to content
Българският форум за музиканти

miro_arpeja

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно miro_arpeja

  • Рожден ден 06/28/1976

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/miroslavsavov
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна, България

miro_arpeja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте и честит празник на всички.Отдавна не съм писал, но обявата е все още валидна, цените са без промяна , само с тази разлика, че опцията "по домовете" отпада.
  2. Здравейте,честит празник на всички.Отдавна не съм писал ,но обяват...

  3. Здравейте,отдавна не бях писал нищо,обявата все още е валидна ,но адресът на уроците вече не е около "Червения площад",а отново е на старото място в ж.к"Младост".
  4. up! Бих искал да добавя и една подробност - адреса, на който давам уроците вече се намира на центъра - много близо до Червения площад и Младежки дом "Орбита".
  5. Благодаря ти много за добрите думи Обявата все още е валидна!
  6. up! Който иска да ме чуе на живо е добре дошъл този петък (21 май) от 21ч в Ирландския бар O'Neills в хотел Черно море на концерта на акустичната формация Absenth 'N' Bossa с мое участие(вход свободен) и на рок концерта на група One-x в клуб Усмивка тази събота (22 май) от 22ч.(вход 2 лв.)
  7. Горещо препоръчвам на всеки ,който смята да се занимава сериозно с джаз,импровизация и анализ ,да се обади на г-н Александър Петков.
  8. Обявата все още е активна. Цената на урок за 1 астрономически час е 8 лв. а за два часа взети в една и съща седмица цената е 15 лв. общо.
  9. Намалявам цената на уроците на 8 лв за астрономически час!
  10. благодаря за мнението Анатоли радвам се, че ти хареса
  11. Здравейте! Казвам се Мирослав Савов и се занимавам със свирене на китара от около 17 години. Ходил съм на уроци по класическа китара за около 3 години, учил съм и електрическа китара, както и около 2 години джаз при Александър Петков във Варна. Свирил съм в много клубове във Варна(Алиби, Усмивката, Зона 51, Калифорния, както и на Златни пясъци) с различни групи - от рок и алтернатив до джаз и фънк формации. Предлагам уроци по акустична и електрическа китара на цена 10 лв. за астрономически час. Желаещите могат да изберат дали искат аз да ходя по адреси или да идват у нас. Ако искате да чуете малко мои авторски композиции вижте уеб сайта ми - www.myspace.com/miroslavsavov За контакти - miroslavsavoff@gmail.com и skype - miroslavsavoff
  12. mnogo dobar kitarist i mnogo dobar 4ovek! grupi ot Varna ne se oslu6vaite :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.