Jump to content
Българският форум за музиканти

Scooper

новаци
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Scooper

  • Рожден ден 07/16/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни и баритон

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    118485611
  • Yahoo
    p_slavchev2

Profile Information

  • Location
    Берковица/София

Scooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Браво браво! Сега и аз ще има къде да пиша по някое друго мнение! А Към колегата ...taka li e? - a taka. ...Абе "бакя" за какво ние тая бира като има "рИкия". Дай да си се "откинеме като ората" и да се не шашавиме!
  2. Според мен тромпета и саксофона трябва да вървят в комплект! И двата инструмента имат своят чар, който е уникален сам по себе си независимо каква музика се свири с тях! Така че ако може давам своят глас по равно и за двата инструмента!
  3. Schagerl .... дай да намерим от някъде някой F bass. не е задължително да е такъв но да е малък...
  4. Аз също съм съгласен да има такъв раздел... на духов инструмент свиря от 10 години...по-точно на баритон...а съм само на 22:)И както каза топ-диригент някои от нас само посещават форум и търсят и четат нужната им информация. Погледнете колко страници е темата за духачите в други инструменти и за колко вида такива се говори... С две ръце съм "ЗА!" преложението на Schagerl!
  5. Ей Господа тубисти! Нямам нищо против да се видим някъде на по 5-6 бирички..пък и да пробваме дали ще можем да изпитем количеството, което могат да поберат нашите инструменти...разбира се бира а не "рикия" щото ще стане лошо:)
  6. top-dirigent...евала ти правя че се знимавап с такива неща!спомням си едно време-преди 10 години като почнах да се уча и в детския оркестър бяхме около 20 човека...ех минало незабравима беше много хубаво...не че сега не се забавляваме като свирим де, но тогава си спомням с какво желание ходехме на репетиции...поне някои от нас де!
  7. ех...айде де на никой ли нищо не му се намира?
  8. Трябват ми 2 пиеси за баритон...но мисля че и за тромбон ще ми свършат работа, някои ако има нека ми ги прати..благодаря предварително
  9. еее много се събрахме тукааз свиря в Берковската духова музика...ако с някой някъде сме се виждали да свирка!!!:)
  10. малка поправка...за следващата октава... до диез може да се вземе и само с 3-та машинка, ре с 1-ва, ре диез със 2-ра, ми свободно и нагоре са както в по-долната октава
  11. Scooper

    Roland Xp80

    Когато е излязла тая свирка да си кажа честно съм бил толкова голям че не съм знаел какво е workstation:)бил съм на точно 10 годинки...така че извинявайте за невежеството!
  12. Scooper

    Roland Xp80

    Я кажете какво представлява това чудо...ако може сравнете го с други модели на роланд щото аз за първи път чух за тоя клавир от един приятел и се чудя става ли за нещо
  13. За Ямахата...ръчкай докато забие компа и клавира и ще разбереш как става...аз така правя!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.