Jump to content
Българският форум за музиканти

Tamisa

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tamisa

  1. Благодаря, Mike_MnD Дано не откажат в Метро да ми извадят да пипна Мeike-то. Като си го купя и тръгна да се уча сигурно пак ще пиша Весели празници!
  2. Пак благодаря за инфото и линковете. Другите модели на Meike къде ги има? Аз в Метро само модел MK-939 видях Иначе хвърлих поглед и на моделите на Касио от сайта, който предложи и се загледах по това: http://www.casio-europe.com/euro/emi/standard/ctk2000/ в Технополис е 330лв. Почти 2-но е като цена на MK-939, но ако наистина си струва и е по-добро може да обмисля и този вариант. Дали ще вади по-автентичен звук? Страх ме е MK-939 да не звучи като детска играчка 10х
  3. Много благодаря за подробното инфо, Mike_MnD В музиката съм "гола и боса" и даже не знам педала за п какво се позлва и дали изобщо ще мога дасе науча да свиря, тъй като смятам да се опитам да се самообразовам В моделът, за който питам нали има някакви "уроци"(знам, че Ямахите имат, предполагам и този е така). А моделите, които си посочил, че си имал на коя марка са? Не си ли е голям риск човек като мен, който нищо не разбира от синтезатори и музика(освен като слушател) да си купи синтезатор 2ра ръка(да не взема да попадна на нещо нуждаещо се от голям ремонт ) И последен въпрос(засега ). Този модел на Касио http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayA...7DE%29/.do?rf=y по-добър ли е от това, за което първоначално питах? Много благодаря!
  4. Здравейте! Надявам се съм попаднала на точното място и можете да ми помогнете. Имам намерение да започна да свиря на пиано(синтезатор) за удоволствие. Тъй като нямам възможност да отделя повече пари за някоя марка като Yamaha или Casio ( на цени пт 300 до 600 и нагоре лв. в Технополис) се спрях на един друг сентезатор, на съвсем неизвестна марка. Доколкото познанията ми по английски позволяваха разбрах, че избраното от мен е синтезатор подходящ за начинаещ безпаричен Ето това е моделът: http://www.gear4music.com/Keyboards-and-Pi...-Gear4music/8P2 Имате ли наблюдения или поне от това, което четете смятате ли, че е подходящо? Ето тук: http://www.keyboardforums.com/general-keyb...e-mk-939-a.html видях, че някакъв начинаещ човек има проблем с него...но не разбрах точно какъв Някой може ли да помогне със съвет дали си струва да дам 180лв(за толкова го видях в бг магазин) за него? Не ми се ще да се окаже, че не може да се свири и учи от него. Благодаря за всяко мнение!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.