Jump to content
Българският форум за музиканти

Bakko Limited

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Bakko Limited's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Обществена Репутация

  1. Еми да, като ми скучно и нямам кво да правя - чупя си китарата. (Надявам се да усетиш иронията)
  2. Залепих счупване на подобен стаг в основата на главата с каноконлит е и импровизирана стяга от водопроводен ключ. За момента изглежда много стабилно - китарата стои от 2-3 часа със струните, дори вече скъсах една. Единствения проблем е, че се разтече доста и ще е нужно да шкуря, боядисвам и лакирам, но това по-нататък като има време. А и ще бъде интересно упражнение.
  3. Здрасти! При бързо редактиране на собствено мнение (бутонче редакция -> бързо) излизат три нови бутона: Пълно редактиране, прекъсни редакцията и използвай пълен редактор. Според мен не би трябвало да е "пълно редактиране", а запази промените или нещо подобно. Винаги като съм на път да цъкна "пълно редактиране" ми звучи сякаш ще бъда препратен към пълен редактор. Въпреки, че се свиква с тази "неточност" може да се промени, ако смятате за нужно. Благодаря за вниманието.
  4. Снимка можеш да качиш в http://www.imageshack.us . И вместо да идваш от варна по-добре би било да действаш целенасочено и да мислиш, а не да чакаш само наготово
  5. Здравейте! Попаднах на стара корейска 12 струнна китара. Бриджът беше в лошо състояние и трябва да се смени. Не намирам подходящ и затова смятам да си го изработя сам. Лесно мога да се сдобия с подходящ дървен блок от бук. Ще свърши ли работа? Не търся кой знае колко качествен звук. Все пак предполагам, че китарата дори нова не е била от висок клас - изработката не изглежда много качествена. По-скоро ми е мерак ми е да й придам нов облик напълно сам - байц, лакиране, боядисване и т.н. Без да разбирам много букът ми изглежда подходящ - масивна и здрава дървесина. Другата ми опция е смърч. Благодаря предварително!
  6. ^ А звука дали не е по-скоро въпрос на идея от колкото на техника/материали/пръсти?
  7. ^Преувеличаваш малко, колегата ни е прав! Композиция - ок, има заслуга, но иначе дърпа 50 въжета и тва е...
  8. ^може, ма звучи тъпо!
  9. Bakko Limited

    Great Gig In The Sky

    Това би било най-доброто парче от "The very best of forum.muzikant.org"!!!
  10. за кавърите! РХЧП фен
  11. Bakko Limited

    Въпрос..

    Много ми е интересно, каква ще е разликата между Washburn X10 от Технополис и Washburn X10 от Фактор. Сигурно по-сръчен китаец я е дялал...
  12. Какво точно означава електронно превключване? Каквото и да е педалче, пуснато на байпас, в което е включена китарата в ин и аут към към звуковата карта ли? Може ли да дадеш пример за такова педалче?
  13. Ако не си си копил още пусни една тема и в правилния раздел за да си повишиш шансовете.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.