Jump to content
Българският форум за музиканти

Bakko Limited

newbies
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Bakko Limited

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Всичко е random с изключение на това, че изрязах снимката на квадрат. Смятам, че нещата няма как повече да си паснат
 2. Bakko Limited

  Счупеноо

  Еми да, като ми скучно и нямам кво да правя - чупя си китарата. (Надявам се да усетиш иронията)
 3. Bakko Limited

  Счупеноо

  Залепих счупване на подобен стаг в основата на главата с каноконлит е и импровизирана стяга от водопроводен ключ. За момента изглежда много стабилно - китарата стои от 2-3 часа със струните, дори вече скъсах една. Единствения проблем е, че се разтече доста и ще е нужно да шкуря, боядисвам и лакирам, но това по-нататък като има време. А и ще бъде интересно упражнение.
 4. Здрасти! При бързо редактиране на собствено мнение (бутонче редакция -> бързо) излизат три нови бутона: Пълно редактиране, прекъсни редакцията и използвай пълен редактор. Според мен не би трябвало да е "пълно редактиране", а запази промените или нещо подобно. Винаги като съм на път да цъкна "пълно редактиране" ми звучи сякаш ще бъда препратен към пълен редактор. Въпреки, че се свиква с тази "неточност" може да се промени, ако смятате за нужно. Благодаря за вниманието.
 5. Bakko Limited

  миди кабел

  Снимка можеш да качиш в http://www.imageshack.us . И вместо да идваш от варна по-добре би било да действаш целенасочено и да мислиш, а не да чакаш само наготово
 6. Здравейте! Попаднах на стара корейска 12 струнна китара. Бриджът беше в лошо състояние и трябва да се смени. Не намирам подходящ и затова смятам да си го изработя сам. Лесно мога да се сдобия с подходящ дървен блок от бук. Ще свърши ли работа? Не търся кой знае колко качествен звук. Все пак предполагам, че китарата дори нова не е била от висок клас - изработката не изглежда много качествена. По-скоро ми е мерак ми е да й придам нов облик напълно сам - байц, лакиране, боядисване и т.н. Без да разбирам много букът ми изглежда подходящ - масивна и здрава дървесина. Другата ми опция е смърч. Благодаря предварително!
 7. Bakko Limited

  Идеала ви за звук.

  ^ А звука дали не е по-скоро въпрос на идея от колкото на техника/материали/пръсти?
 8. Bakko Limited

  Най-странните китари

  ^Преувеличаваш малко, колегата ни е прав! Композиция - ок, има заслуга, но иначе дърпа 50 въжета и тва е...
 9. Bakko Limited

  Идеала ви за звук.

  David Gilmour и тфа е
 10. Bakko Limited

  Въпрос от новак...

  ^може, ма звучи тъпо!
 11. Bakko Limited

  Great Gig In The Sky

  Това би било най-доброто парче от "The very best of forum.muzikant.org"!!!
 12. Bakko Limited

  Blood Sugar Sex Magic

  за кавърите! РХЧП фен
 13. Bakko Limited

  Въпрос..

  Много ми е интересно, каква ще е разликата между Washburn X10 от Технополис и Washburn X10 от Фактор. Сигурно по-сръчен китаец я е дялал...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.