Jump to content
Българският форум за музиканти

dobrev_s

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male

dobrev_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. може и само китарката 180лв дай скайп да ти пратя снимки

  2. здравей , може ли снимка на китарата или линк към сайт.

    Цена само за нея без Зумчето или задължително в комплект ?

  3. dobrev_s

    Странен Fret Buzz

    привет има голяма вероятност да се е разместило магарето при смяната на струмите провери дали тоновете на нулево и 12-то прагче са еднакви и ако не са премести магарето докато получиш еднакъв тон
  4. И понеже дочетох въпроса ти в отговор магазин Гемамюзик се намира в Централни Хали долу в безистена те мисля са и официални вносители на аполо иди там няма да съжаляваш
  5. Привет ,колкото до китара за 350-400 лв неможе да се очаква кой знае какво качество,но относно аполото искам да ти кажа че имах китара аполо и съм много доволен от нея.Те са корейска марка доколкото съм запознат и са доста по-добре от китайските китарки които се продават по нашите магазини.Предполагам си я видял в магазинчето в халите а момчето там си разбира от работата и ще ти даде добър съвет.Успех!
  6. Като за начало кажи каква е китарата откога се е появил този проблем пипал ли си нещо по нея.
  7. взимай корт-а и не се замисляй изобщо в пъти е по-добрия вариант
  8. dobrev_s

    Дайте съвет

    Затова се ориентирам към процесор,а колкото до кубе задължително е доскоро свирех през компа но колоните не са предвидени за тази цел и пръщяха.Пуснах вече обява ако някой откликне ще се радвам.
  9. dobrev_s

    Дайте съвет

    Проблема е,че не им разбирам на камиончетата и преди време си купих едно продавачите толкова и ми помогнаха в избора и останах адски недоволен и от качество и от звук.С процесора този проблем е решим ако не ти хареса звука сменяш ефекта.
  10. dobrev_s

    Дайте съвет

    явно ще прибегнеме до вариянта с процесор някой среден клас до 200 кинта и яко дране пък по нататък по-добро
  11. dobrev_s

    Дайте съвет

    явно ще прибегнеме до вариянта с процесор някой среден клас до 200 кинта и яко дране пък по нататък по-добро
  12. dobrev_s

    Дайте съвет

    А как стои въпроса с рак процесорите
  13. dobrev_s

    Дайте съвет

    Здравейте,искренно се надявам да споделите мнение за кое е по-добрия вариант процесор или ефекти.Аз досега съм свирил само с процесор и немога да се оплача,но предполагам че педалчетата си имат преимущества,та ако може да споделите.Поздрави Добри! П.П.Ако съм дублирал темата моля да ме извините ,но не видях такава!
  14. Класическата китара ес различно захващане на струните от акустичната.Металните струни могат да наранят каналите и да батисаш китарата за няма нищо.От опит го знам,но все пак виж и други мнения.Успех>
  15. Днес пролължих с експериментите.Връзвах китарата към други три компа.Резултата е един и същ-през ефекта голямо забавяне директно към компа леко забавяне.Свързах я и към стария си комп и изненада няма проблем.Вече се отчаях!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.