Jump to content
Българският форум за музиканти

gost

Members
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    vsqkakuv

gost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Не ми е била целта това Иначе, Ники, би ли споделил какво басове си имал до момента ?
  2. Не съм Nikifenа определено, но знам че е правил ефекти за бас, беше пускал снимки преди време. Също май беше споменавал, че е правил модификации на s-amp за бас. http://i2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/BassIt.jpg Иначе аз нямам какво да питам, само мога да ти благодаря за всичко, с което си ми помагал
  3. То нормално, ама в някой форуми на същата платформа, може да виждаш на твоето мнение кой е гласувал.
  4. В интерес на истината наистина много ама много е изписано в този форум, първите няколко месеца съм изчел много теми по различните въпроси. На последно време влизам само в говорилнята, просто в другите раздели не виждам нищо кой знае колко ново и интригуващо.
  5. gost

    Epiphone от Thomann

    Виж тази тема - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...30&start=30 и мнението на BREAKDOWN по-точно ще може да си вземеш китарата на точно такава цена каквато е в немската версия на сайта и без 30-те евро доставка
  6. Аз сега си търся някакви слушалки за слушане на музика, затворения тип не "прецакват" ли слуха ? Хубавото е, че и да има странични шумове не пречат. Носочил съм се към к77 или към к 512 разликата в цената е минамална, ама се чудя кой от двете ще е по-добрият избор, ако споделите мнение ще съм благодарен. Един приятел има к 512, друг к77 и смятам освен да им ги конфискувам за малко да ги пробвам, но още мнения не са излишни.
  7. http://translate.google.bg/#bg%7Cmk%7C%D0%BC%D1%8A%D0%B6
  8. Къде е това "тук при мен" може да има някой от форума който разбира и е от там където си ти.
  9. Блогодаря! Явно наистина е било нещо моментно, вече и при мен излизат, явно избързах :)
  10. Baby Thomas, може ли снимките на перцата пак, че нещо не излизат Блогодаря !
  11. Китайския Веско Маринов
  12. От личен опит мога да потвърдя, че хората от форума са винаги готови да помогат ! Лично аз бях направил една тема, която май наближи 10 страници. Тогава тъкмо бях решил, че просто искам да направя нещо, като цяло без да знам много. Огромна подкрепа ми оказаха Parni_Valjak, liquid_death и още много други пряко и непряко като са давали съвети в други теми, Никифена колко съм го тормозил на Л.С-та Без тях определено нямаше да се справя и се радвам, че има такива хора !
  13. Моля не ме линчувайте Вчера от чист интерес как е озвучаването реших да ида на градския стадион на концерта на пайнер За моя голяма изненада озвучаването им беше много ама много на ниво, пулта успях да видя отдалече беше май някакъв дигитален. Та нямаха никакви гафове и явно работеха с добра техника, интересно ми е кой им прави озвучаването. Чувало се е доста далеч и ушите ми пищяха както след AC DC Силата беше подобна даже, като разбира се говорим за пъти по-малък стадион. П.п И за още по-голяма изненада едва двама изпълнители бяха на плейбек, ама не е това темата.
  14. Бих помолил за някакви снимки защото ефект за 25лв в хубава кутия звучи тръвде нереално да го кажа, защото от опит знам че една добре направена кутия излиза не малко пари.
  15. Здравейте, значи имам приятел който е художник и си има аерограф и през свободното си време се занимава с рисуване на коли, мотори и т.н Та принципно искам да му дам да ми порисувам малко на баса но досега не е правил на китари и да попитам има ли нужда от някакви специални бои, или нещо такова, принципно китарата е черна и не смятам че трябва да се маха старата боя, защото идеята ми е да се рисува точно върху черно. Та има ли нужда да взимаме някакви специални мерки... Блогодаря !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.