Jump to content
Българският форум за музиканти

Лими

Members
 • Content Count

  1,713
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Лими last won the day on October 17

Лими had the most liked content!

Community Reputation

644 Excellent

About Лими

 • Rank
  Heavy безПристрастен

Previous Fields

 • Инструмент
  Акуст. и ел китари, вокал

Contact Methods

 • Website URL
  https://soundcloud.com/limy/wind?in=limy/sets/dilema
 • ICQ
  0
 • Skype
  timolimy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Целият свят е интересен

Recent Profile Visitors

12,573 profile views
 1. Твоят педал не става за тази цел, защото е тип latch със задържане на контактите дори и когато спреш натиска. Замени го за Boss FS 5U - той е с моментно, кратко включване и изключване. Дори не е нужно да е BOSS при тази висока цена. Ето тези ги продават в някои магазини за електроника за по 8 - 10лв.
 2. Здравейте, отново след дългото ми отсъствие! Накратко - проекта може да се задвижи, ако се намери терен за срещи и репетиции. Мястото може да бъде нещо като репетиционна, топъл гараж/мазе, вила край София или предложете нещо подходящо.
 3. Лими

  Проблем с лупър

  Е, честито! А би ли описал как се разцъква?
 4. В допълнение ето какво е изразил легендарният басист Виктор Утън в книгата си Урок по музика: „Урок по музика“ е необикновен роман, разкриващ историята на начинаещ млад музикант, който не само иска музиката да е неговият живот, но и животът му да е прекрасен. А когато ученикът е готов, идва учителят. Така неочаквано пред вратата му се появява Майкъл. В равна степен музикален гений, философ и ексцентричен мъдрец, той ще поведе младия музикант на духовно пътешествие. Ще му покаже, че даровете, които музиката може да му предложи, са огледало на живота. Всяко движение, всяка фраза, всеки акорд имат свой собствен смисъл. Това, което трябва да направи, е да открие музиката в себе си. Заповядайте на незабравимо пътешествие в мистичния музикален свят, в който всеки може да надникне, но само избраните остават. Независимо дали свирите на някакъв инструмент (или не), този свят ви очаква. И както в книгите на Кастанеда за Дон Хуан природата е мъдър учител, така за Виктор Утън Музиката е веща наставница, в която трябва да се вслушваме. Ако я призовем в живота си, може да ни разкрие цяла нова вселена. Виктор Утън – петкратен носител на „Грами“ и легендарен басист – вече е музикална икона. „Урок по музика“ е вдъхновяващ разказ за музиката и живота.
 5. След десетина години упорито свирене по 7 - 8 часа дневно и поне 300 дена годишно, плюс малко талант, гарантирам, че никой няма да ти иска документи. Действай и успех!!!
 6. Прегледайте това. Аз не съм го пробвал. Може да има и за 220волта Art pr8 power regulator
 7. Лими

  Проблем с лупър

  Може би лошо захранване. Оригинално ли е? Ако е 9волта опитай с външна батерия с кабелче и букса или друго надеждно захранване.
 8. А тук ще видите точно начина, по който предлагам да се провежда едно loop show. Две двойки в дуел/battle които последователно рапират и изграждат/наслагват вокални линии, но това може да се осъществи и с всякакви други инструменти - даже би станало по-интересно. В моето предложение искам накрая двете групи да се обединят и заедно да развият една-две общи loop теми. В този случай само единият микрофон е в лупера и само той записва, а другият е директно в усилвателя и пее без да записва. Точно поради това те си разменят микрофоните, за да може всеки един участник да запише/насложи своя риф/линия в лупера.
 9. Pedalsnake FX to Backline Cabling - Много полезен мулти кабел за редуциране на спагетите от кабели по сцената.
 10. Ето още двама вълшебници в дуел с хармоники в лупер джем!
 11. Напръскай със почистващ спрей за контакти навсякъде по токопроводите и платките. Аз ползвам G-20 dry contact cleaner, но има и други видове за тази цел.
 12. Да, този китарист е Ивайло в клуба на Кръпката в началото на август.
 13. Скоро научих за този портативен продукт - Quilter InterBlock45 is "amp in a pedal
 14. За съжаление това съдържание не е на разположение в момента Последвали сте връзка, която може би е остаряла или е видима само за аудитория, към която не принадлежите.
 15. https://www.youtube.com/watch?v=rxoiZZ8UBEY&list=PLF344887A5C1761BD&index=24
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.